1 Ks Citrón Vo Vode Moderných Domov Kuchyňa Decor Obrázky Pre Obývacia Izba Ovocie Wall Art Plagáty HD Sprej olejomalieb na Plátne

€2.13


VITAJTE V NAŠOM OBCHODE

Materiál: Plátno Tlačiť S Bielizeň/Bavlna Vysokej Kvality Materia

Drop Shipping :Máme Najlepšiu Kvalitu,Dobré Služby A Dobrú Cenu

Zákaznícky Servis : Sme Mohli Vlastné Akejkoľvek Veľkosti Pre Vás, A Môžeme Urobiť Vlastné Plátno Tlačiť Príliš,Stačí Nám Poslať Vysoké Rozlíšenie Obrazu

Jednotky : Jednotky Merania Je Centimetrov (CM) 1inch=2.54 cm,1 cm=0.39 palec

Produkt Displej

Veľkosť Príručka

o prepravnej

Vždy sme odoslať tovar do 5 dní po vašu platbu. Poskytovať zadarmo doručenie prostredníctvom Čína príspevok air mail a ePacket.Ak chcete definovať spôsob dopravy, venujte prosím lodné náklady. Nižšie je odhadovaná rýchlosť doručenia pre váš výber

Post air mail: 10-60 dní Sledovanie webových stránok: miestna pošta webové stránky

ePacket: 7-25 dní Sledovanie webových stránok: miestna pošta webové stránky

EMS express: 5-20 dní Sledovanie webových stránok: miestna pošta webové stránky

DHL express: 4-8 dní Sledovanie webových stránok: dhl.com

FedEx express: 4-8 dní Sledovanie webových stránok: fedex.com

*Vyššie dodanie rýchlosť len pre referenčné, obsadené sezóny, zlé počasie môže spôsobiť oneskorenie. *Príspevok air mail na Východnej Európskych krajín, Južnej Ameriky, krajiny môže trvať dlhšie ako 60 dní.

*Vyjadriť zvyčajne majú colné daň problém, v tomto prípade, prosím, spolupracovať colné zaplatiť daň

naše služby

Veľmi pekne ďakujem za vybrať našom obchode. Vždy sa snažíme našich najlepších na zabezpečenie vysokej kvality výrobky a služby.

Sme vždy starostlivo skontrolujte pred odoslať tovar, avšak produktov môže dôjsť k jeho poškodeniu počas dlho dodanie.Ak zistíte nejaké problémy s kvalitou, kontaktujte nás prosím najneskôr do 7 dní po dostanete tovaru. Budeme riešiť problém.

Z nejakého dôvodu, ak si len chcete vrátiť výrobkov, kontaktujte nás prosím najneskôr do 7 dní po váš príjem. Aby výrobky v pôvodnom stave a zaplatiť náklady na dopravu sami, sme bude v plnej výške vrátená po prijímať vrátený výrobok.

Ak sa vám páčia naše produkty, neváhajte sa nám dať 5 hviezd. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, prosím, nie priamo opustiť negatívnu spätnú väzbu, kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby ste sa spokojní.

Štítky: sklo citrón squeezer, art decor stenu, manul olejomaľba, ovocie tapety, ovocie 3d tapety v kuchyni, posteľ list terry, citrón umenie roztomilý, ovocné šťavy gadget, citrón prípade, canva kuchyňa.


( 0 Hodnotenie )

Počet