Gregory Peck Vintage Optické Sklá OV5186 Kolo Rám na dioptrické Okuliare Okuliare na Čítanie Žien a Mužov Okuliarov, Rámov

€26.80


Gregory Peck

Veľkosť 47

47-23-150mm(Objektív šírka-Most-Chrám)

objektív šírka:47mm

objektív výška:42mm

most:23 mm

chrám dĺžka:150mm

rám, šírka:135 mm

1.Po predaji služby v prípade, Ak nie ste spokojní s produktom, alebo dostanete poškodené položky, prosím, kontaktujte nás, a to do 7 dní,mohli by Ste produkt vrátiť na nás (sme zodpovedný za prepravné) .A potom sme sa znovu ste nový alebo vrátenie dane po prijatí vášho vrátený výrobok. 2.Spätná väzba 1. Vaše príjemné nakupovanie skúsenosti, ako našou najvyššou prioritou, ak ste spokojný s našim výrobkom, ocenili by sme, že by ste mohli zanechajte nám dobrú spätnú väzbu, poskytneme vám zľavu, ak si kúpite nabudúce. 2. Ak nie ste spokojní s produktom, prosím, kontaktujte nás na prvom namiesto sporu alebo negatívnu spätnú väzbu, budeme sa snažiť čo najlepšie vyriešiť problém a ponúknuť uspokojivé riešenie!

Štítky: ov5186, okuliare, rám jemné ženy, mens frameless okuliare, optické okuliare na čítanie, peck, rim rámy mužov, optické rámy, huhaitang okrúhle okuliare na čítanie ženy, sklo krátkozrakosť, fialová okuliare, rám ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet