Bluetooth Radič 2835 3528 RGB LED Pásy svetla Dekor tira Pásky lampa neon lights ip vodotesný diódy pásky 12V adaptér set

€14.86


Www.goclever.com:

1.Inštaláciu režimu:po Prvé.Naskenujte Kód QR z Bluetooth radič.Stiahnuť HappyLighting APLIKÁCIU a nainštalujte ju.Po druhé, otvorte bluetooth na vašom telefóne.Potom môžete ovládať LED svetlo s HappyLighting z vášho Moblie telefón.

2.Na 2835 RGB LED pásy nemajú bielej farby .

3.Ak sa potrebujete pripojiť, 10 m, 15 m, nastavenie alebo 20 metrov nastaviť.Mali by ste pripojiť ich v paralelné pripojenie.Ak nie,LED pásy, bude tma v konci.

Špecifikácia

Názov položky:Bluetooth radič 2835 RGB LED pásy 60led/m

Veľkosť:8*5000mm

Farba:RGB

Napätie:DC12V

Výkon:3.6 W/M

Vodotesný Hodnotenie:Vodotesný(IP65) / Non-vodotesný(IP20)

Package podrobnosti

5M Celý Súbor

1*5 M/roll 2835 60leds/M RGB LED pásy

24 kľúče, diaľkové+Bluetooth ovládač (Batérie nie sú súčasťou)

DC12V 2A 24W Napájacieho Adaptéra ( EU / US /UK/AU )

10M Celý Súbor

2*5 M/roll 2835 60leds/M RGB LED pásy

24 kľúče, diaľkové+ Bluetooth ovládač (Batérie nie sú súčasťou)

DC12V 3A 36W Napájacieho Adaptéra ( EU / US /UK/AU )

Celý Set 15M

3*5 M/roll 2835 60leds/M RGB LED pásy

24Keys vzdialenej + Bluetooth ovládač (Batérie nie sú súčasťou)

DC12V 6A 72W Napájacieho Adaptéra ( EU / US /UK/AU)

20M Celý Súbor

4*5 M/roll 2835 60leds/M RGB LED pásy

24Keys vzdialenej + Bluetooth ovládač (Batérie nie sú súčasťou)

DC12V 8A 100W Napájacieho Adaptéra ( EU / US /UK/AU)

1.16 miliónov farieb môžete nastaviť, keď používate .

2.LED Pásy, osvetlenie, sa môžu hrať s hudbou na vašom telefóne.

3.To môže byť riadený zvuk.Zmena farby alebo zmeniť režim blesku.

.

4.Tak veľa osvetlenie režim môže byť zvolený.

5.Perfektná vec je, že môžete použiť osvetlenie, alarm služby.

Služby

Platby. 1.Sme len prijímať platby prostredníctvom VIAZANÝ, ak chcete platiť pomocou služby Paypal alebo Western Union , pls láskavo kontaktujte nás. 2.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 3.Ak chcete zmeniť adresu doručenia, prosím zanechať odkaz pre nás. 4.Platby by mali byť hotové do 3 dní, ak máte nejaké ťažké, oznámte mne.

Vrátenie A Vrátenie Peňazí.

1. Akékoľvek problémy s kvalitou alebo shippment poškodenia, prosím, ukázať nám skúške alebo fotografie, Vrátime vám 50%-100% peniaze na vás. Man-made chyby nie sú zárukou, ako sú rozbité, scrash.

2. Ak nie ste spokojní s produktmi, to je v poriadku, ak sa chcete vrátiť k nám do 15 dní. Budeme vám vrátime plnú sumu, aby ste po obdržaní vrátiť parcely, ale budete musieť zaplatiť poštovného.

3. Ak je viac ako 60 dní ani dostala váš balíček, prosím, kontaktujte nás pre predĺžiť ochranu zásielky. Alebo Budeme kontrolovať, či môžete získať balík, Ak nie, my vám plnú náhradu na vás.

4. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, špecifikácia dôvod pre návrat.

5. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

6. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt nie je, ako inzeroval.

Shippment.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Pokyny budú spracované v jeden pracovný deň po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. QA.

Otázka: Ako môžem získať zľavu?

Odpoveď: vždy Sme ukázať, najlepšiu cenu by sme mohli ponúknuť, takže vždy dostanete najlacnejšie ceny z našej továrne. Ak vaša objednávka množstvo je viac ako 10pcs

(Celkové množstvo na jednu objednávku), prosím, kontaktujte nás pred platiť, sme pravdepodobne môže ušetriť náklady na dopravu pre vás.

Pre veľmi veľké, aby, samozrejme budeme ponúkať niektoré zľavu na tovar.

Prosím, postupujte podľa etapy, ako je to uvedené nižšie:

1. Objednávku prvé, nemusia platiť okamžite.

2. Nechajte nám správu a povedzte nám, množstvo a spôsob dopravy chcete.

3. Budeme meniť cenu do 24 hodín.

4. Poslať platbu.

Spätná väzba. Spätná väzba je veľmi import pre nás.Pls láskavo nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a 5 HVIEZD , ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. Vďaka za vaše porozumenie a podporu.

Štítky: ryby háčik, hilo tira led, el drôt, 24v led neon, neon pásy, led rgb drôt, 2835 LED Pásy, gbkof led pásy, 220v 2835 led pásy, android led pásy.


( 0 Hodnotenie )

Počet