Strava Čaj Geng Li Jiao Sliming Čaj Kancura Bylinný Čaj Na Chudnutie,1.4 G*20 Tašky/Box ,Produkty Na Chudnutie Zdravie Čaj

€12.58


Hlavné suroviny: Oolong čaj, Tuocha, Kuding čaj, Cassia osiva, Sinna list, lotosový list, stevia.

Vhodné dav: jednoduché obéznych ľudí, hyperlipidemia ľudí.

Zdravie funkcia: schudnúť, regulovať hladinu tuku.

Nie je vhodný pre ľudí: tehotné ženy, dojčiace ženy, pacienti s žlčníka choroby, obezita spôsobené hormón drogy alebo endokrinné ochorenia.

Pitie metódy a pitie suma: počas prvého týždňa, jeden pohár každé ráno a večer; o týždeň neskôr, dve šálky každé ráno a večer: (1.4 gramov každý čas je jeden pohár, namočte v teplej alebo studenej vode 15-20 minút, piť po jedle). V období chudnutia, prosím, prijať prísny a vedeckých stravy. Vybrať potraviny s vysokým obsahom bielkovín, ktoré sú bohaté na vitamíny, s nízkym obsahom tuku, s nízkym obsahom cukru a nízkym obsahom škrobu. Jesť menej alebo žiadne high-tuk s vysokým obsahom cukru potraviny. Jesť včasné, úplné obed, a jesť v noci. Jedzte menej.

Skladovanie metóda: proti vlhkosti, proti plesniam, anti-zápach, anti-vysoká teplota.

Poznámka: 1. Niektorí ľudia môžu mať mierne gastrointestinálne pohyblivosť, časté mastná stolica, a mierny pocit hladu, keď sa najprv piť, ktoré sú normálne reakcie;

2. Nepoužívajte ho s drogy alebo iné produkty na chudnutie súčasne;

3. Po strate na normálnu hmotnosť, robiť aeróbne cvičenie a jesť vedecky, nie je potrebné piť.

Štítky: ekoa pilulku box, pre zdravie, tin čaj box, bit ph2, taška na rameno, nástroj boxy, bento box obed, box storag, androu tv box, puer čaj.


( 0 Hodnotenie )

Počet