Retro Moonstone Prírodné Sladkovodné Perlový Náhrdelník Baroková Perla Nepravidelného Prívesok Náhrdelníky pre Ženy Kolo Chokers Náhrdelník

€4.08


TIPY a UPOZORNENIA Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 5-7 pracovné dni, aby sa dospelo. Kontaktujte nás, ak je vaša objednávka viac ako 150 dolárov. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Keď bude moje objednávky bude dodaný po zaplatení? Normálne zabezpečíme prepravy do 72 hodín. Niekedy tam môže byť trochu omeškania z dôvodu nepriaznivého počasia, alebo niektoré nehody, ale musíme dokončiť zásielku do 7 dní. Ako môžem sledovať stav mojej zásielky? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: biela moonstone prívesky, moonston, dekor retro, pearl saturn, malé barokovom, peridot, frashwater perlový náhrdelník, prívesok perla, prírodný kameň necklas, nepravidelný tvar perly.


( 2 Hodnotenie )

Počet