Jin Mantang Kameň Vzor PU Kožené Vedro Tašky Pre Ženy 2021 Malé Ramenné Jednoduchá Taška Lady Módne Kabelky Luxusné Kapsičky

€13.09


O službe: 1. Ak dostanete poškodené alebo zle produkt, nie je potrebné vrátiť výrobok. Môžete požiadať o jeho vrátenie, a my vám plnú náhradu. Alebo nás kontaktujte na odoslanie výrobku. 2. Ak balík je stratené počas prepravy, vrátime vám celú sumu. 3. Po objednávka je zaslaná, budeme vyplňte poradové číslo v poradí. Môžete skontrolovať jeho sledovanie informácií na stránkach "www.17track.net" (skopírovať do prehliadača otvoriť).Ak objednávku ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás a môžeme rozšíriť, aby ochrany obdobia, pre vás. 4. Ak ste nákup našich výrobkov vo veľkom, zabezpečujeme veľkoobchodné ceny. Alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. 5. Podporujeme drop shipping. Môžete vyplniť vaše zákazníka, adresu, meno a telefónne číslo v poradí.Budeme pošlite objednávku priamo do vášho zákazníka. Sme nenechá žiadne informácie, faktúr a propagačné správy, o našom obchode v objednávke. Ponúkame zľavy keď máte dosť objednávok za mesiac. 6, Sme sa často dávajú kupóny a zľavy na starých zákazníkov a fanúšikov. Tak, môžete kliknúť na "+Postupujte" na našej predajni na domovskú stránku, aby si ponúka ponúkame v budúcnosti. 7. Ak budete spokojní s našimi službami a produktami po prijatí objednávky, prosím, dajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu. Ak máte akékoľvek otázky o objednávke, prosím kontaktujte nás a my vám ho vyriešiť za vás.

Štítky: dizajn luxusné kabelky, pás taška ysl, kabelka, ženy kožené vedro vrece, hlavným sac, úplne luxusné žena, taška pre ženy 2021, striebro bagety, vedierko taška ženy strany, vintge bageta taška.


( 0 Hodnotenie )

Počet