Mikrovlnná rúra Dosky Kryt s Magnetickým Hover Funkciu, Mikrovlnná rúra Kryt pre Potraviny Magnetické Mikrovlnná Drmolit Stráže Veko 11.5 Cm

€5.56


Bezpečnosť:Prešli BUREAU VERITAS bezpečnosti test.Potraviny-triedy PP materiál, BPA-free, FDA-certifikované, Kryt je dostatočne bezpečný na teplo až 300℉(150℃) Pohodlie:anti-splash ochranný kryt z mikrovlnná rúra udržuje vaše mikrovlnná čistú a zabraňuje potravín z prskať, keď vykurovanie. TIP:1, mikrovlnná veko musí môžu byť magnetized a porovnávacej ploché mikrovlnná rúra hornej časti (vo vnútri) na prácu.2, nie je možné použiť pre viac ako 10 minút(Pri mikrovlnná rúra maximálny výkon práce)3, Prosím, nemusíte dodržiavať ho na streche mikrovlnná pri používaní mikrovlnná rúra.4, je zakázané používať v Grile alebo Presvedčenie režime. Vhodná Veľkosť:Uchovávajte mikrovlnná rúra čisté a jednoduché použitie.Praktický Dizajn pre uloženie vášho priestoru, kryt má magnetické môže adsorpcia na začiatok mikrovlnná,11.3 v zmestí väčšina taniere, misky & čajníky. Populárne:predala desiatky tisíc poradí, si všetci pochvalu. To je populárne s používateľmi v domácej kuchyne, úrady a školy. V rovnakom čase, to je tiež jeden z najlepších možností ako darček!

Štítky: časti mikrovlnná rúra, nit sa vznášajú h6, rúra pan, mikrovlnná rúra sľudy vlnovodové, mikrovlnná transformátory, biela mikrovlnná krúžok, mikrovlnná pece, nalejte polievka, h3 hover, mikrovlnná rúra dosky.


( 1 Hodnotenie )

Počet