Naxi Dongba literatúry so slovom príklad Číny národná literatúra starovekého písanie kníh(Čínske Vydanie)

€15.81


Štúdium na Znaky Naxi Dongba Dokumenty: Hodnotenie Chong Bian Tu a staré Príbehy Záznamov, ako Príklady, tento papier je komplexnej štúdie použitie Dongba v konkrétnych jazykových prostrediach, z pohľadu literatúry. Rukopisy obsahujú podrobné popisy dokumentov a in-hĺbkové analýzy, podrobné micro-príklady a makro-štatistické analýzy. To by malo zahŕňať nasledujúci obsah:

Po prvé, štúdium Dongba Jazyk Nahrávanie Jednotky. Táto časť obsahuje rôzne typy Dongba Jazyk Nahrávanie Jednotky zodpovedajúce jazykové jednotky, záznamy o rôznych jazykových jednotiek a ich analýzy a štatistiky. Účelom tejto časti je analyzovať charakter Dongba Jazyk Nahrávanie Jednotky skúmaním pravidlá Dongba Jazyk Nahrávanie Jednotky v all-round spôsobom, a zobraziť stav pôvodný jazyk nahrávanie jednotky. A jeho práva.

Po druhé, štúdia Dongba jazyk nahrávanie. Táto časť hlavne analyzuje rôzne štrukturálne formy Dongba jazyk nahrávanie v literatúre. Tam sú zrelé nahrávanie metódy a originálne nahrávky metódy a vykonáva štatistickú analýzu na nahrávanie rôznych metód. Túto časť

Účelom tohto dokumentu je ďalej odhaliť druhy a vývojové etapy Dongba znakov, a na zobrazovanie konštrukčných charakteristík a rozvoj zákonov pôvodnej postavy v všestranný spôsob, ako.

Po tretie, štúdium Dongba je symbolické držanie tela a slovosled. Táto časť je analyzovať vonkajšie črty Dongba literatúru. Kapitoly z symbolické držanie tela popisuje forme Dongba je v literatúre údaj z riadku slovo formácia celkovej kompozície. Kapitoly z slovosled zoznamy rôznych slovo objednávky existujúcich v literatúre a analyzuje príčiny ich vzniku. Táto časť ukazuje, vlastnosti a vývojové etapy Dongba literatúru z externej forme znakov.

Po štvrté, komparatívne štúdie Chongqitu a Gu Shi Ji. Táto časť systematicky porovnáva podobnosti a rozdiely znaky používané v dvoch dokumentov, resp. z aspektu nahrávanie jazykových jednotiek, nahrávanie jazykové štýly, symbol polohy a slovo sekvencie. Cieľom tejto časti výskumu je pochopiť vývoj práva a trend Dongba skript prostredníctvom porovnania. Po piate, problémy existujúce v Chongqitu. Táto časť sa zameriava na analýzu charakteru, problémy v dokumentoch. Po druhé, hovorí o problémoch, ktoré vznikajú z prevodu dokumentov. Cez analýzu týchto problémov, na jednej strane, môžeme jasne vidieť, povahu a vlastnosti Dongba dokumentov a ich znaky, na druhej strane, môžeme poskytnúť odkaz na preklad menšinových dokumenty v budúcnosti.

Výskum znaky používané v Naxidongba Literatúra: hodnotenie Chong Qi Tu a historické udalosti ako príklady, tento papier je postgraduálnych študentov presunúť betónu a dôveryhodné, a umožňuje ich jednoduché. Význam štúdia Naxidongba Literatúre znaky: hodnotenie Chong Qi Tu a historické udalosti ako príklady spočíva v: poskytovanie bohatá literatúra materiály pre ďalšie štúdium Dongba jazyku, prehĺbenie pochopenia povahy Dongba jazyk, a prehĺbenie pochopenia povahy Dongba jazyk. Význam tejto štúdie je poskytnúť bohatú literatúru, materiály pre ďalšie štúdium Dongba jazyk, na prehĺbenie chápania povahy Dongba jazyk, a prehĺbiť pochopenie povahy Dongba jazyk. To názorne ukazuje procese rozvoja pôvodné znaky a dopĺňa nedostatky štúdia starovekých Čínskych znakov. Brožovaná kniha Vydavateľ: Etnické Vydavateľstvo; 1 vydanie (jún 1, 2010) ISBN-10: 7105108371 ISBN-13: 978-7105108374 Rozmery balenia: 8.2 x 5,8 x 0.6 cm Prepravná Hmotnosť: 1.8 libier

Štítky: betafpv literadio, literatúra, bielizeň literatúra, staré umenie knihy, naxi rádio 80, muži literatúra, betafpv lite rádio 2, kniha dávnych stránku, džínsové šaty naxi, dávna história knihy.


( 1 Hodnotenie )

Počet