Cyklistický Klub Tetovanie V2 Hracie Karty USPCC Tetovanie Palube Poker Veľkosť Magické Kartové Hry Magické Triky, Rekvizity pre Kúzelník

€11.16


Hot Predaj: Popis Produktu: Klub Tetovanie je vo Svete jedným z najhorúcejších a najznámejších Tetovanie a Piercing Studios. Bol to začal Chester Bennington (spevák rockovej skupiny Linkin Park) a predstavitelia priemyslu Sean a Thora Dowdell, ktorý otvoril dvere prvé štúdio v roku 1995. Klub Tetovanie má teraz 6 studios sa šíri cez Arizona, Las Vegas a najnovšie San Francisco štúdio, ktoré sa otvorili na jeseň 2012. Ponúka renomovaných svetových Tattoo Umelci a Telo Piercers, pánskej a dámskej módy a exkluzívne vysoko módne šperky, Klub Tetovanie je nastavenie trend vytvoriť koncept životného štýlu, nie len tetovanie. Veľkosť: 8.8x6.3 cm Farba: Modrá Balík obsahuje: 1 x Bicycle Club Tetovanie Palube dozvedieť viac, Požičovňa hracie karty, prosím, kliknite na odkaz nižšie: Chcete navštíviť Obchod domov?

Štítky: jumbo kariet poker, karta manipulácia triky, bill magic, jednoduché kúzlo, karta pre trik, paluba, poker, Magic Power, paluba poker, jumbo požičovňa hracie karty.


( 1 Hodnotenie )

Počet