2 Ks 16.9 FLOZ (500 ML) Soľ a Korenie Brúska Nastaviť Super Veľká Kapacita Nastaviteľné Hrubosti Nehrdzavejúcej Ocele Tepelný Odpor G

€16.74


2 Ks 16.9 FLOZ (500 ML) Soľ a Korenie Brúska Nastaviť Super Veľká Kapacita Nastaviteľné Hrubosti Nehrdzavejúcej Ocele Tepelný Odpor G

[High Quality]keramická brúska je antikorózneho a nebude absorbovať chute, zatiaľ čo plastový gombík na hornej časti každej soľ a korenie mlyn vám umožňuje jednoducho nastaviť od jemné až hrubé brúsenie. Sklo kontajnery sú vyrobené z potravín kontakt-triedy high borosilikátového skla, ktoré je bezpečné. V porovnaní s bežnými skla, vysoká borosilikátového skla má vysokú fyzickú silu, nie je ľahké zlomiť, pevné a ľahko sa čistí, má dobrú tepelnú odolnosť, a to sa nebojí byť v blízkosti plynový sporák v kuchyni

[Super Veľká Kapacita]kapacitou až 16.9 FLOZ(500 ml) vedie k menej častým náplne na soľ a korenie, brúsky, Vďaka jasné vysokej borosilikátového skla budete vždy v obraze, kedy je čas, aby náplň korenie jednoducho bezzávitová tela.

[Brúsenie Hrubé, Jemné 5 Stupňov]: Ideálne pre Všetky Typy Soli a Korenia , vám poskytne čerstvé korenie pre všetky svoje jedlo! High-kvalitné nastaviteľný keramický rotor, s piatimi brúsenie úrovniach, od hrubé, jemné, Ľahko sa doladiť veľkosť korenie vločky. pomôže vám grind vaše korenia k dokonalosti.

[Prachotesný Kryt]Korenie mlyn brúska prichádza s nerezovej ocele kryt na udržanie čerstvosti korenie a udržať prachu a vlhkosti von; Vzhľadom k dávkovač je na vrchole, ani soli, ani čierneho korenia skončí na stole. Udržiavať v čistote a zabránilo oxidácii zložiek.

[Vhodné pre Všetky Druhy Korenia]Vhodný pre himalájska soľ, korenie, morská soľ, mung fazuľa, sezamové semená, iné korenie, atď. Pridaný bonus lievika umožňuje jednoducho naplňte nádobu s korenie a soľ. Pridaný bonus silikónový štetec uľahčuje čistenie zvyškového korenie a soľ z mlynčeka na vrchol. Je nevyhnutným pomocníkom vo vašej kuchyni. Je to ideálny darček pre rodinu a priateľov.

Veľkosť: 24 cm

Farba: transparentná

Materiál: sklo

Kefy a zúžení nie sú pevné anddo neakceptuje uvedené farby

Obsah Balenia:

2 * Mlynčeka Na Korenie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: burinu brúska zábava, jedinečný mlynčeka na korenie, soľ, soľ shaker, elektrický drvič ľadu, obrie mlynčeka na korenie, silné korenie brúska, ciss pracovnej sily, kuchynská soľ shaker, 500 ml prázdnu fľašu čerpadla.


( 0 Hodnotenie )

Počet