Nový dizajn čierne pruhy kvet dizajn Prehrabať Plné rukávy štýl s Kvetinou trim a vreckové Detské Dievčenské Šaty pre prítomný

€8.10


YIWU YiHui Odevy S.r.o. ♥ Je odborník vo výrobe detské oblečenie a príslušenstvo, s exportné oddelenie. Nachádzame sa v najväčšej komodít na veľkoobchodnom trhu v Yiwu, Čína.

Máme profesionálne nákup tím sa špecializuje na vyhľadávanie rôznych druhov detské oblečenie a príslušenstvo. Naše hlavné produkty sú pettiskirts, košele, šaty, klobúky a jewelries. Môžeme si oblečenie podľa požiadaviek zákazníka. Sme si dobrú povesť medzi našich zákazníkov pre našich priaznivé ceny, dobré služby a rýchle dodanie.

♥ O nás

♥ FAQ

Q1. Prečo si vybrať nás?

Odpoveď : 1. Rôzne štýly s rôznych materiálov

2. Vysoká kvalita

3. Príklad objednávky a malé množstvo je ok

4. Factory-Priame cenu

5. ponúkajú služby pridania zákazníka, logo

Q2. Môžem mix farieb?

Odpoveď : áno . Keď Kvantita je ok, môžete kombinovať farby ako vy chcete.

Q3. Ako Si môžem objednať?

Odpoveď : môžete priamo objednať na našej predajni v Sos web. Alebo môžete nám povedať, model č produktov vám páči, a potom vám pošleme cenovú ponuku.

Q4. Môžem dostať zľavy?

Odpoveď : Áno. Pre veľké objednávky a Časté Zákazníci, dávame primeranej zľavy.

Q5. Môžete pridať vlastné logo na produkty?

Odpoveď : Áno. Ponúkame služby pre pridanie zákazníkov logo. Existuje mnoho typov túto službu. Ak máte túto potrebu, neváhajte ma kontaktovať!

Ako objednať:

Vďaka za čítanie!

Štítky: zelená morská víla, prúžok tunika, mexueer dievčatá prehrabať šaty, narodeniny vňaťou, narodeniny princezná sofia, lízatko skladovanie, dieťa bunny klobúk, malá morská víla tutu, hot dog balík, päty lebky.


( 0 Hodnotenie )

Počet