Nové Rapoo M200G/AG200 Multi-režim Tichý Bezdrôtová Myš s 1300DPI Bluetooth 3.0/4.0 RF 2,4 GHz pre Tri Zariadenia Pripojenie

€13.23


Popis: 1.Prepínanie medzi Bluetooth 3.0, 4.0 a 2,4 G Inteligentné prepínanie medzi Bluetooth 3.0, 4.0 a 2,4 G zaisťuje stabilné bezdrôtový prenos. Ešte stále sa môžete pomocou myši bez ohľadu na to, USB port nedostatok alebo strata prijímač. 2.Inteligentné prepínanie medzi viacerými zariadeniami Automaticky dvojiciach pracovné zariadenie. Súčasne sa pripája až 3 zariadenia, a jednoducho prepínať medzi nimi. To zjednodušuje zložité cross-platform manévre a spĺňa multi-tasking požiadavky. 3.Presnosť na takmer každom povrchu Vysoko výkonný laser engine umožňuje použitie myši na prakticky každom povrchu. Vychutnajte si vysokú rýchlosť reakcie a bezkonkurenčná presnosť. 4.1300 DPI high-definition sledovania motora Sa vám bude páčiť citlivé a plynulé ovládanie kurzora s 1300 DPI high-definition optické sledovanie motora. 5.9-mesiac výdrž batérie S Rapoo najnovšími energeticky úsporné technológie a vypínač, môžete použiť myš bez prerušenia napájania až 9 mesiacov. 6.Tichý dizajn Tichý vpravo a vľavo kliknite na tlačidlo,ktoré vám pomôžu vytvoriť pokojné pracovné prostredie. Upozornenie: Rapoo M200G a AG200 a M200 je rovnaký model myši,zašleme vám náhodne z nášho skladu.Prosím, nevadí, ak ste objednávku.

Ako pripojiť a pár? 2.4 G model 1.Zapojte Rapoo prijímač. 2.Zapnutie myši. Bluetooth model Odpoveď:Spárovať prvé zariadenie a1.Zase na myši a2.Držte Bluetooth tlačidlo na minimálne 3 sekundy na pár. Stavová LED dióda bliká červená pomaly.Myš je viditeľný po dobu 2 minút. a3.Kompletné Bluetooth párovanie v zariadení: Windows 7 a 8: (1)Kliknite na tlačidlo "Štart", potom kliknite na položku Ovládací Panel>Pridať zariadenie. (2)Zvoľte "Rapoo BT3.0 Myši" alebo "Rapoo BleMouse" zo zoznamu a potom kliknite na tlačidlo ďalej. Windows 10: (1)Kliknite na tlačidlo "Štart" tlačidlo a potom vyberte položku>nastavenia > Nástroje>Bluetooth. (2)Zvoľte "Rapoo BT3.0 Myši" alebo "Rapoo BleMouse" zo zoznamu a potom kliknite na položku Pár. B:Spárovať svoj druhý prístroj b1.Stlačte tlačidlo pripojenia Bluetooth tlačidlo, ak chcete prepnúť na iný kanál. b2.Postupujte podľa pokynov krok a2 a a3 z "Pár vaše prvé zariadenie" na pripojenie druhého zariadenia. Stav LED: Keď si vyzdvihnúť myši Ak sa na červené svetlo sa zmení stabilná 6 sekúnd,zariadenie bluetooth 1 je spárované. Ak červená kontrolka bliká pomaly,bluetooth, 2 je spárované. Ak je svetlo vypnuté,2.4 GHz zariadenie spárované. Prepínanie medzi párové zariadenia Keď sa prepnete do 2.4 GHz zariadenie,, stav LED off. Keď sa prepnete do zariadenia Bluetooth 1 alebo 2,zelené alebo modré svetlo rýchlo bliká,resp. Slabá batéria Červené svetlo rýchlo bliká dvakrát každé dve sekundy, keď budete používať myš. Systémové požiadavky Windows XP/Visa/7/8/10 alebo novší,USB port Záruka Prístroj je vybavený jednoročná obmedzená záruka na hardvér fron nákup deň. Package Zahrnuté: 1X Rapoo Multi-mode Wireless Mouse 1XUSB Prijímač (Nie je súčasťou balenia batérie) Upozornenie: Rapoo M200G a AG200 a M200 je rovnaký model myši,zašleme vám náhodne z nášho skladu.Prosím, nevadí, ak ste objednávku.

Štítky: myš, mause sem fio, bluetooth receiv, mause rapoo mt750, rapoo, prst myš bezdrôtová, hry myš, raton mi, myš rapoo, myš bezdrôtová.


( 1 Hodnotenie )

Počet