1pcs Motocykel Kožené Sedlo Sedacia Podložka na Uvoľnenie Tlaku Pohodlný Sedák Sedadla Príslušenstvo

€10.42


Popis:

1.Motocykel Sídlo Pad pre Malé a Stredne Veľké Krížniky, Dual Športy, Sportbikes, Normy, Šport Cestovanie, Dobrodružstvo, Cestovanie a Harleys

2.Skvelé pre tých, ktorí chodia na dlhé jazdy, alebo pre tých, ktorí hľadajú všetko okolo riešením pre viac pohodlné jazdné zážitky.

3.Pozrite sa na tento super pohodlné vankúše! Áno, vieme, čo potrebujete a ako si to uvedomiť. Našli sme najlepší materiál pre vaše vankúš: TPU

4.Tkaniny má vynikajúcu elasticitu, priedušná a odolnosť proti opotrebeniu. Tento materiál poskytuje vynikajúci výkon v nepriaznivých poveternostných a pracovnej sily. Stačí sa zvyšok po príchode, že nepotrebuje údržbu.

5.Zabudovaný vzduchový vankúš môže byť naplnený vzduchom naše vybavené čerpadlom, aby sme dosiahli účinok šok absorpcie a zabezpečí pohodlie.

Špecifikácie:

Farba: Čierna

Materiál: TPU

Veľkosť: 37.5*36 cm

Poznámka:

Nedotýkajte žiadne ostré tovaru.

Nezatvárajte na vysokú teplotu.

Nie viac zvýšilo.

Umývanie vzduchu sídlo ručne, nie umývanie tým, práčka.

Prosím, nepoužívajte vodu naplnený vankúš na priamom slnku, alebo pri vysokej teplote prostredia, v prípade voda sa stal veľmi horúce.

Package Zahrnuté:

1 * Motocykel Nafukovací Vankúš

1 * Čerpadlo Vzduch

2*popruh

Štítky: kožené motocykel zadok, husto motocykel sedadlá, podložka myši, deka, oka kancelárske stoličky opierky hlavy, stolička vankúš, starožitný bicykli, bike príslušenstvo všeobecné, kôň saddl, seat altea.


( 0 Hodnotenie )

Počet