5 Kus Microblading Perá, Súpravy Hliníkové Rukoväte Pre Permanentného Make-Upu Obočia, Tetovanie Profesionálne Microblade Dodávky Nástroj Pen (Pero)

€7.58


Špecifikácie:

Pero Materiál: Hliník + Nehrdzavejúcej Ocele Čepeľ Materiál: Nerezová Oceľ Farba: Siliver Vhodné Pre: Ploché Ostrie Ihly Typ: Tetovanie Nástroj Funkcia: Obočia, Tetovanie a Iné Použitie balenie Obsahuje: 5 Kusov Microblading Pero

Popis:

1. Na ROZDIEL od VŠETKÝCH TÝCH, LACNO-VYROBENÉ Microblading PERÁ, Pinkiou microblade perá sú vyrobené z masívnej hliníkovej zliatiny, 100% autoclaveable a individuálne Darčeka balený pre maximálnu bezpečnosť! 2. Processional Hliníkové anodická oxidácia hliníka technológia dáva toto pero bezkonkurenčnú shaning vzhľad. 3. Výborná stabilita, menej vibrácií.Ihla je vyrobené z najvyššej kvality triedy z nehrdzavejúcej ocele.

Funkcia:

1.Používajú sa na rôzne obočie ručne vyrobených dekoračných techník, ako je vyšívanie, cross-stitch, rezbárstvo, riadok, atď. 2.Patent ihly lock systém pero uplatňovať naplniť telo vyrezávané umenie odhaľujú nezvyčajné, profesionálne a obočie. Ergonomický a ľahký obočia, tetovanie pier! Navrhnutý tak, aby sa zabránilo nehodám, náš non-protišmykové microblading ceruzka súbor bude robiť svoju prácu jednoduchšie! 3.Naše Microblading hliníkové perá sú všeobecne kompatibilná so všetkými ihly (z kola tvarovanie čepele U čepele a pravidelné 7-17 čepele)! 4.Pomocou nášho Microblading pero na ehance kvalitu a povesť trvalý make-up, služby a podnikanie.

Otázky a Odpovede:

Ako sledovať môj pozemok? Ak nemôžete nájsť sledovanie informácií na www.tantra-egypt.sk, môžete sledovať vašu zásielku na www.17track.net. Vezmite prosím na vedomie: Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus alebo Cainiao Super Globálnej Ekonomiky nemá sledovanie informácie. Čo v prípade, ak žiadny pozemok, ale ochrana čas uteká? Kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Ako dlho budeme musieť zvládnuť svoj pozemok? Obvykle budeme loď objednávky v priebehu 24 hodín, ak si ho objednať na víkend, budeme loď v pondelok. Ešte otázka? Vitajte, kontaktujte nás. Viac Zaujímavý výrobok. Vitajte na nasledujúce Pinkiou make-up Store.

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

Pre veľkoobchod: 1.Ponúkame zľavu, ak chcete, veľa to. 2.Podpora Lacnejšie a rýchlejšie poštovného pre veľkoobchod. Pre drop shipping: 1.Väčšinu objednávok bude odosielame do 24 hodín. (okrem nedele a Čínske tradičné sviatky) 2.Drop shipping bude loď slepo(BEZ LOGA,Č FAKTÚRY).By sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás, ak sa vám to nepáči. 3.Môžeme zvládnuť viac ako 1500 objednávky každý deň. 4.Prosím, dajte prednosť na www.tantra-egypt.sk štandardná doprava, zvyčajne to potrebuje 15-40 dní, do väčšiny krajín. 5.Pre väčšinu produktov. Máme skladu v usa, Španielsko, Francúzsko, Taliansko, Veľká Británia. Tieto krajiny potrebujú len o 7 dní, až po expedíciu. Ak máte záujem o veľkoobchodné a drop shipping, vitajte na zanechať správu k nám, budeme odpovedať svoju správu do 24 hodín, a tiež v našich silách vyriešiť váš problém. Obchodné spolupráca e-mail: [email protected]

Štítky: hliníkové rytie pero, airbrush make-up systém, rias tetovanie, mango rtopr, 5 make-up store, hliníkové pero stojan, guľôčkové pero, krém mango, pre microblading obočia, tetovanie, 5 make-up pero.


( 0 Hodnotenie )

Počet