2020 Módne Ženy Zimná Členková Obuv Sladký Štýl Ploché Dievča Snehu Topánky Dámske Luxusné Kožušiny Topánky Femmes Bottes Chaussure Femme

€69.62


Kvôli príchodu Čínskeho Nového Roka, továreň na topánky stoped výroba v januári 2021. Niektoré veľkosti môžu len možné zakúpiť po factory znova začne pracovať. Ak to spôsobí, že budete nepríjemnosti, dúfam, že si budú rozumieť. Počas Čínskeho Nového Roka, dáme vám o darček.

2020 Módne Ženy Zimná Členková Obuv Sladký Štýl Ploché Dievča Snehu Topánky Dámske Luxusné Kožušiny Topánky Femmes Bottes Chaussure Femme

Topánky informácie

Vybrať správnu veľkosť topánok

1, Pretože každá krajina veľkosť topánok štandard je iný, odporúčame vám radšej merať nohu dĺžky potom sa pozri tabuľka veľkostí vybrať veľkosť. 2, Opatrenie v stoji s vaše nohy pevne na zemi a paralelné na druhý nohy. 3, Ak vaša noha iswide alebo hrubé, odporúčame si radšej vybrať si väčšiu veľkosť.

♥♥♥ To je vysoká kvalita,super teplé topánky.Ak si chcete kúpiť si pár topánky v mínus 20 stupňov,verte mi,to je ideálny pre vás!

▶ Topánky sú vyrobené z prírodných krava semiš, dobrá kvalita, dobré vzduchovej priepustnosti, mäkký pocit, pohodlné na nosenie.

▶ Podšívka vyrobená z prírodnej vlny dováža z Austrálie,mäkké a teplé.

▶ Ručne šité hrubé vlákno a dekoratívne kvety,topánky viac retro atmosféru.

▶ Jedinečné vstup dizajn, jednoducho sa nasadzuje a vzlietnuť.

▶ Mäkké a pohodlné gumové podrážka.

Vitajte na našich topánky obchod, nechceme predávať za vysoké ceny topánky, len dobré topánky za rozumnú cenu, snažíme sa, aby vaše nohy zvyšok.

Naša spoločnosť je od Chengdu, Čína. Boli sme v obuvi obchodné 15 rokov a často sme sa zúčastnili Moskva topánky zobraziť "Мосшуз"; "MICAM" v Taliansku. Ak ste veľkoobchod prosím, dajte nám vedieť a my vám poskytne ďalšie štýly topánky. Chengdu, dámske topánky centrum Číny, má tisíce obuvi továrne, je poskytnúť zákazníkom na celom svete pomocou rôznych štýlov obuvi. Export krajiny, Rusko, Bielorusko, usa, Francúzsko, veľká Británia a stovky ďalších krajinách.

Keď si objednáte, prosím, venujte pozornosť nasledujúcim bodom:

1. V záujme uľahčenia prepravy, balenia je plastový vak, nie je shoebox. 2. Rozdiel vo farbe je vzhľadom na rozdiely v nastavení monitora, osvetlenie, a iných dôvodov. Majte to na pamäti pri objednávaní. 3. Prosím zadajte vaše celé meno a adresu pri vypĺňaní informácie príjemcu. 4. Prečítajte si, prosím, obuvi informácie a veľkosť plechu pozorne, a nákup podľa vašich dĺžka nôh (ak si nie ste istí, že topánka veľkosti, kontaktujte, prosím, náš zákaznícky servis). 5. Ak máte problémy s vašej objednávky, kontaktujte náš prvý. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. 6. Ak nie ste spokojní s topánky, ktoré ste obdržali, prosím kontaktujte nás a tovar vrátiť v pôvodnom stave, inak budeme odmietnuť refundáciu. 7. Ak ste spokojní s produktom, ktorý ste dostali, prosím, uveďte 5-hviezdičkový hodnotiť, Vďaka!

Štítky: linnen oblečenie pre ženy, mládež dievča topánky, denník kožušiny, farba snehu topánky ženy, topánky pre ženy vysokej 2018, boot ugg, guccci topánky ženy, pign módne topánky, ploché žena, luxusné topánky žena.


( 0 Hodnotenie )

Počet