2 KS Fitness Vybavenie Hladké Rukoväť Rukoväte Rúry Hubky Penovej Gumy Trubice Zábal Čierna

€4.30


Veľkosť: 22*73*170 mm, 22*73*140mm,22*77*220 mm, 22*77*300mm.

To je high-end fitness vybavenie hubky, NBR materiál, ktorý Nie je jednoduché starnutia, široko používaný v - ľahnite si na chrbát doska - a handstand stroj - činka bench, fitness vybavenie, ako je komplexný telocvični a domáce fitness zariadenie, namočiť vatový čalúnená pokrýva hubky, možné prať, pevnosť v tlaku, shockproof, teplé, zabrániť klzké, bez chuti.

Zoznam balíkov:1 páry penové rukoväte.

Ďakujem moc za návštevu nášho obchodu. Robíme všetko, aby sme zaručili položky a kvality našich služieb. Ak máte

žiadny problém, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém

a zlepšovať naše služby. 1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, a TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 1. DOPRAVA po celom SVETE (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). 2. Všetky položky bude odoslaný do vašej objednávky adresu. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 3. Výrobky budú lode von do 3 pracovných dní prostredníctvom ePocket/HongKong Post Air Mail/ Singapur Poštou, alebo inými expresné služby menovanému kupujúcim po prijatí platby. 4. NIE sme zodpovednosť za žiadne vlastné dane alebo dovozné dane, ak je platné v niektorých krajinách. Budeme sa snažiť pomôcť vám jasné tovaru 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak nechcete prijímať položky v priebehu 30 pracovných dní, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme sledovať zásielky a vrátiť sa k vám čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 1. Vráti sú povolené, ak nie ste spokojní so svojím nákupom a musí začať tým, že kupujúci do 7 dní po prijímať položky. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. 1. Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky. 2. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku VŠETKÝCH 5 STAR pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minútu, ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

Štítky: akustické dosky, 4k super teleobjektív zoom ďalekohľad monokulárne, tábor čerpadla, pala, pena trubice, stolná lampa urob si sám, latex chirurgické, návnady peny, clipper riwa, sponge black rúry.


( 1 Hodnotenie )

Počet