NOVÉ 2020 Saxo Tinkoff Bank Tím Cyklistika Dres Sady MTB Bicykel Bicykel Priedušná šortky Oblečenie, Cyklistické Vyhovovali 19D GÉL Triatlone

€11.12


Vlastnosti: Aero Ultra fit

Použitie Rozsah: 22ºC na 38ºC

Ultralight jersey určené na cesty, kde aerodynamika a ľahkosť prevažujú nad všetkých. Je postavený predovšetkým v semi-husté, ultra-elastický a priedušný textílie prospech priechod vzduchu.

Extra dlhé rukávy boli vykonané v textúrou na riešenie vietor efektívnejšie. Jeho minimalizované panely a švy, aby to bolo ešte ľahší a viac aerodynamickým.

V zadnej časti obsahuje tri zosilnené vrecká , plus reflexné detaily pre zvýšenie viditeľnosti.

Jeho vysoký aerodynamický výkon, spolu s ultra-slim fit a vysokú priedušnosť, aby to ideálny odev na vysokej konkurencii.

Hrudník: Okolo hrudníka v podpazuší.

Pás: Okolo pása od pupka. Použitie flexibilné meracie pásky na kontrolu vášho merania.

Porovnanie meraní s priloženom grafe a v tabuľke.

Musíte brať do úvahy 3 rôzne typy odevov: pravidelné nosenie, perfektný strih - odev je upravené - a ultra fit - odev je veľmi tesný. V závislosti od vášho vkusu, môžete vybrať jeden, alebo druhý. V prípade výberu ultra-fit jersey, odporúčame vám nosiť jeden rozmer viac, než je obvyklé v dresy. V prípade pravidelné nosenie, je možné, že veľkosť menej ako zvyčajne, je ideálny pre vás.

V prípade pochybností je vhodné vždy vybrať bezprostredne nadriadený veľkosť.

STAROSTLIVOSŤ A ČISTENIE

Ak chcete, aby váš odev v perfektnom stave, postupujte podľa nasledujúcich tipov: Umyte studenou vodou.

Nedovoľte, aby odev namočte.

Nie twist odevu scedíme ho.

Používajte neutrálne čistiace prostriedky a nepoužívajte textílie zmäkčovače.

Suchý odev hore nohami a v tieni.

Štítky: triatlon trisuit, cyklistické skupiny nastaviť, gymshark šortky mužov, jersey spexcel, bicykel cannondale, skinsuit, cubrebotas ciclismo, cycl jersey, jersey tinkoff, jazda na bicykli bmc jazda na bicykli.


( 2 Hodnotenie )

Počet