Nepremokavé Pet Mat Na Pes Mačka Farbou Vonkajší Psa, Matrace, Postele Teplý Vankúš Na Spanie Chovateľskej Stanice Pre Malé A Stredne Veľké Psy

€13.94


Nepremokavé Pet Mat Na Pes Mačka Farbou Vonkajší Psa, Matrace, Postele Teplý Vankúš Na Spanie Chovateľskej Stanice Pre Malé A Stredne Veľké Psy

Špecifikácia:

Materiál: Oxford handričkou

Veľkosť:

Rozšírené veľkosť: 90 cm X 60 cm X 4cm

Po skladanie: 30 cm X 15 cm X 15 cm

Funkcia:

1.Skladací dizajn: Tento pes matrac môže byť použitý v interiéri, ale aj skladacia, s 2 nylon prackami, ktoré môžu byť zavesené na batoh počas turistiku alebo horolezectvo alebo iné outdoorové aktivity. Rozšírené veľkosť: 90 cm X 60 cm X 4 cm, vhodná najmä pre stredné a veľké psy. Po skladanie: 30 cm X 15 cm X 15 cm, veľmi ľahko sa prenáša. Ak hľadáte pre psa matrac pre vonkajšie použitie, je to najlepšia voľba.

2.Nepremokavé a trvanlivé: je vyrobený z Oxford 1200D materiálu a má PU vodotesný náter náter, ktorý je dostatočne odolné, bez obáv o namočili. Okrem toho, pretože tento pes posteľ môže odolať vlasy, nie je potrebné strácať príliš veľa času na čistenie. Stačí čistiť vlhkou handričkou alebo kefou.

3.Silný prispôsobivosť na použitie scéna: je veľmi vhodný pre psov, mačky, králiky, alebo iné zvieratá, a jednoduchý, obdĺžnikový tvar môže byť použitý v debnách, prepravu vozidiel, pet domy, zvýšený pelíšky alebo outdoorové aktivity.

4.Adaptabilné Pomocou Scenárov: Ideálne pre psov, mačky, králiky alebo iné zvieratá a jednoduchý tvar obdĺžnika môžu byť použité v debnách, dopravcov, pet domy, zvýšený pelechu alebo mimo activties odpočíva.

5.Anti-Slip: Sme pridať Bodkované non-slip textílie na spodnej strane, Nie je ľahké byť presunutá, keď psy chcú spať na to.

Package Vrátane:

1*pet mat

Štítky: umývateľný mačka miest, veľká mačka miest, kong mačka miest, wolvilt mačka posteľ, cat hračka pre, anti domáce zvieratá, cat hračka, väzby domáce zvieratá, rímsu mačka posteľ, barbi tričko.


( 1 Hodnotenie )

Počet