Geometrické Mozaiky Láska Srdce Akryl Zrkadlo Nálepky 3D Spálňa Obývacia Izba Dekorácie Zelená Samolepky na Stenu Domova

€3.99


Geometrické Mozaiky Láska Srdce Akryl Zrkadlo Nálepky 3D Spálňa Obývacia Izba Dekorácie Zelená Samolepky na Stenu Domova

Popis

Popis výrobku: Materiál: Akryl; Funkcia: 1. Vybavený s lepidlom, ktoré je, trhať a vložiť, ekologických materiálov; 2. Šetrné k životnému prostrediu, vodotesný a odolný voči korózii; 3. Dekoratívne zrkadlo, tak jasné, ako zrkadlo, v blízkosti a zrkadlo sú presne rovnaké, je možné dosiahnuť ideálny dekoratívne efekt; 4. Stručné a veľkorysý, plné rytmu, a rozšíriť zmysel pre priestor; Opatrenia: 1. Povrch výrobku má ochranný film, ako hmla. Po odlúpnutie ochranný film, to je jasné zrkadlo. Prosím, nemajte nám za zlé hodnotenie, pretože ochranný film nebol roztrhané off; 2. Zrkadlový povrch nie je vyrobený zo skla, takže po trhaní mimo ochranný film, nie utrite alebo sa dotknite položky výrobku, ktoré ovplyvňujú estetický efekt; 3. Po pripojení výrobku, ak nemôžete peel off nechtom, kedy môžete vystaviť ochranný film na prednej strane, môžete ľahko trhať ho s pomocou žiletky. 4. Veľkosť môže byť upravená voľne. Vzhľadom na skutočný rozdiel medzi veľkosť a popis, prosím, nemajte nám za zlé hodnotenie.

Ukazuje Detail

O NÁS

1. Sme profesionálny domov, predaj dielov spoločnosti a majú vlastné spracovanie v závode. V porovnaní s inými predajcami, máme silnejšie obchodné silu; 2. Mnohé naše výrobky sú továrni ovládané produkty. V porovnaní s rovnakým typ predajcovia na trhu, naše výrobky majú vyššiu cenovú výhodu a sú jednoduchšie na kontrolu kvality výrobku. 3. Máme silné ľudské zdroje, materiál a produktivitu, a mať dostatok zásob, aby vyhovoval vašim veľké, aby potrieb; 4. Máme dlhodobú spoluprácu s mnohými dropshipping, a sú oboznámení so zasielaním postupy dropshipping zákazníkov, ktoré môžu uspokojiť potreby produkty, logistiky a mnohých ďalších aspektov. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek potreby!

Štítky: stojan nástenné zrkadlo, botons decorativos, ika nástenné zrkadlo, zrkadlo mozaikové dlaždice, srdce zrkadlo, zrkadlo dlaždice, pravouhlé drevené nástenné zrkadlo, plexisklo list, acryl zrkadlo, dekor zrkadlo na stenu.


( 2 Hodnotenie )

Počet