Mini Walkie Talkie 2 Ks Retevis RB619 PMR446 Rádio PMR Walkie-talkies dlhý Rad Pitnej obojsmerné Rádiové pre Hotel Restaurant PTT

€19.21


Vynikajúci Vzhľad, Za Fantáziu

Integrované body1.7 palcový dot matrix screenType C chargingVOX Hands-free

Jednoduché A Elegantný Dizajn

Jedinečný námornícka modrá tela, hladké a pohodlné, vynikajúci pocit

Ľahší, tenší, uchopte jednou rukou

Môžete ho v batoh,vo vrecku alebo na opasku. Hrúbka (vrátane klip): 24mm/0.94 palec Hmotnosť: 96g

1.7 palcový Dot Matrix Displej

Hlasových pokynov a on-screen display, aby prevádzka jednoduchšie. 1,7-palcový veľké dot matrix displej zaisťuje, že môžete jasne vedieť, walkie talkie nastavenia.

Typ C, USB nabíjanie

efektívne a pohodlné.

Integrované tela, kompaktnejšie

Postavený v 1650mAh Li-ion Batéria,5 Dní Stanby,8-teda 12-pracovný čas.

VOX Hands-free Operácie

Aktivovať alebo deaktivovať VOX cez menu,pohodlnejšie.

Bez licencie pre Európu a USA Používateľ

Žiadny právny problém,PMR 446MHz verzia je pre Európskych krajín, a FRS frekvencia je verzia pre USA a Kanadu.

Široký rozsah praktických aplikácií.

Ľahký a prenosný, vhodný pre osobné použitie, napríklad na ceste výlety, rybolov, poľovníctvo, turistiku, camping, atď. Okrem toho podporuje aj one-to-many hovory a môže byť tiež použitý v odvetví služieb, ako sú hotely, reštaurácie, supermarket a kaviarne.

Funkcia Tlačidla

Veľkosť

Produkt Spectification

Balenie Zoznam

FAQ: 1: zapnutie/vypnutie VOX hands-free ? Odpoveď: krátko stlačte tlačidlo menu-dvakrát vstúpiť do VOX mód,potom krátke stlačte ľavé tlačidlo alebo pravé tlačidlo na zapnutie/vypnutie VOX. 2:Ako otvoriť/zatvoriť Testov ? Odpoveď: dlhé stlačte ľavé tlačidlo na dve sekundy na vstup do režime skenovania,vysielač začne skenovanie s aktuálny kanál; Spustite ho znova pre ukončenie. 3: zapnutie/vypnutie Monitora ? Odpoveď: Dlhé stlačte pravé tlačidlo na dve sekundy na vstup do režime monitora, uvoľnite ho ukončiť. 4:Ako kontrolovať úroveň nabitia batérie ? Odpoveď: Krátko stlačte tlačidlo napájania ak chcete zobraziť aktuálnu úroveň nabitia batérie. 5:Ako zamknúť kanál ? Odpoveď: V pohotovostnom režime dlhé stlačte tlačidlo Menu, ak chcete zablokovať všetky tlačidlá,prevádzkovať ho znova, aby odomknúť. 6:, Ktoré doplnky sú kompatibilné s RB619/RB19? Odpoveď: RB619/19 je kompatibilný s J9138P(Programovací kábel) a C9154A(sedeli).Ak máte potrebu,pls kontaktujte nás. 7: Ako pár RB619/RB19 s inými walkie-talkies? Odpoveď: Len vtedy, keď frekvencia a sub-audio sú rovnaké môžu rozprávať. Ak chcete preprogramovať na RB619/RB19 rádio,pls kontaktujte nás,pošleme vám softvér tretej strany. 8:Ako otvoriť tiesňový poplach? Odpoveď:predvolený dlho stlačte funkcia ľavého tlačidla scan, môžete zmeniť dlho stlačte funkciu núdzového poplachu prostredníctvom softvéru.Po tom, dlho stlačte ľavé tlačidlo môže otvárať diaľkový alarm,stlačte tlačidlo PTT ukončiť.

Štítky: hytera rádio, walkie talkies 100 km, ika dióda, pmr, duplex vhf, pmr rádio, dmr, retevis vhf, pmr446 rádio, cb rádio.


( 0 Hodnotenie )

Počet