4 Ks Prenosné Detské Obrúsky Dávkovač Opakovane Mokré Stieranie Tašky Eco Friendly Šikovný Cestovné Plienky Obrúsky Puzdro

€5.57


DOBRÝ Travel partner: Ľahký Dizajn s nylonová slučka, prenosné puzdro, ktoré je možné nosiť okolo zápästia alebo pripojené kdekoľvek, napríklad na plienky tašku, kočík, batoh, kabelku pre pohodlie pri cestovaní.

OPAKOVANE & NAPLNITEĽNÉ: Každý utrite prípade môže držiteľ nad 60 obrúsky raz, nie je potrebné kupovať malé alebo menej ekonomické cestovanie balenia; navrhnuté s Zips Closureking puzdro, ľahko naplniteľné nové mokré utierky, keď použite up; s posilnené flip spp, ľahko otvoriť a zatvoriť flip spp umožňuje na jeden utrite, aby sa vytiahol v čase.

Ideálna VEĽKOSŤ: Vysoká Kapacita dizajn a ideálna veľkosť, má všetky hlavné utrite značky, ako Huggies, Pampers, atď, to utrite prípade pomáha Mamičky udržať vlhké obrúsky z vysychaniu. To je ideálny opakovane použiteľné obaly na obrúsky kúpil vo veľkom. Oveľa menej objemné ako plastové cestovné kontajnerov a podržte oveľa viac, než je obvyklé mokré stieranie balenia.

BEZPEČNOSŤ MATERIÁL: vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, hrubé, non-jedovaté, materiál nebude úniku, alebo zlomiť, aby mokré utierky vlhké, čistiaci starostlivosť pre vaše dieťa.

MULTI-USE DIZAJN: Viesť dieťa mokré utierky, obrúsky na tvár, splachovacie wc obrúsky, alebo make-up remover obrúsky v týchto rozkošný opakovane automaty.

Stav: 100% Zbrusu nový

Nylon zápästie lana: ruke nosiť, keď budete cestovať.

Farba:Multicolor

Materiál:PEVA

Veľkosť: 24x13.5x4cm

Obsah Balenia:

4x Mokré Stieranie Tašky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: eko, batoh taška na plienky, Alkohol Pad, box mokré utierky káčatko, čip handi dieťa, vysávač vysávač na mokré, opakovane použiteľných plienky, prach tryska, ezy detské obrúsky, opakovane obrúsky urob si sám.


( 0 Hodnotenie )

Počet