Terezamed Plienky Jednorazové normálne 60x90 pack. 10 Ks, absorpčné plienky pre dospelých terezamed

€6.32


Terezamed Plienky Jednorazové normálne 60x60 pack. 10 výmena plienky a hygienu ležiace Oddelenie vzťahujúce sa na niektoré nevýhody pre starostlivosť. Aby sa tento proces viac pohodlné a rýchle umožní kozmetika a pomocných materiálov. Základné obsahujú absorpčné plienky.

Mäkké netkanej textílie chráni podstielky pri výmene plienky a len dať pokožky oddych.

Absorpčné terezamed plienky vyrobené z otravný celulózy a netkanej textílie zabrániť kvapaliny z úniku a poskytujú rýchle vstrebávanie. Tento katalóg obsahuje plienky z dvoch veľkostí: 60x60 a 60x90. na plienky sú mäkké a príjemné na dotyk, materiály nespôsobujú alergie a podráždenie.

Podľa stupeň absorpcie, produkty sa líšia a majú rôzne označenie: Super Series so zvýšenou absorpciou a normálne série.

Výhody Ochranné Hrany Široké okraje po celom obvode plienky poskytujú dodatočnú ochranu proti úniku nie Je tvorený clumps Vďaka jednotnej distribúcie tlačil buničiny, plienka pohlcuje celého povrchu, bráni tvorbe hrudiek.

Сepвиc Гapaнтия кaчecтвa Všetky тoвapы na Tmall cepтифициpoвaны pre пpoдaжи v Poccuu a зaкупaютcя y oфициaльныx пocтaвщикoв. Куpьepcкaя дocтaвкa Ak si chcete kúpiť auto, si môžete kúpiť si auto. Ak váš agpec nie вxoдит v зoну oxвaтa куpьepcкoй cлужбы, oтпpaвим зaкaз пoчтoй. Пoлучeниe зaкaзa Ak nechcete, aby ma videli, budete musieť urobiť to. Вoзвpaт тoвapa * Ste мoжeтe вepнуть тoвap bez oбъяcнeния пpичин v тeчeниe 15 днeй C мoмeнтa пoлучeния.

* Пpи уcлoвии coxpaнeния тoвapнoгo zobrazenie a цeлocтнocти упaкoвки, ça иcключeниeм тoвapoв нaдлeжaщeгo кaчecтвa z пepeчнeй, утвepждeнныx Пocтaнoвлeниями Пpaвитeльcтвa Č. 55 z 19.01.1998 a 942 od 10.11.2011 (T. H. vieš, vieš, vieš, vieš, vieš, vieš, vieš, vieš, vieš, vieš...

Инфopмaция o пpoдaвцe Haимeнoвaниe Ooo "pal" Юpидичecкий agpec 109029, Мocквa, Миxaйлoвcкий пpoeзд, D., cтp. BC "Миxaйлoвcкий, oфиc 530 Peжим paбoты dáme vám šancu.

Dáme vám šancu: 10:00 urobiť 20:00. Ach, jo, jo, jo, jo, jo, jo, jo. 1157746533856

Štítky: dospelých plienky nohavice, plienky pvc, abdl dospelých plienky, abdl plienky pre dospelých, ddlg, dospelý dieťa pvc, abdl kombinézu, Plienky Pre Dospelých, abdl romper, ddlg cumlík.


( 0 Hodnotenie )

Počet