Fleece Krku Návlek Polovicu Tváre Masku Kryt Zimné Teplejšie Vetru Motocykel Trubice Šatku Kukla Rybolov, Lyžiarske, Snowboard Šatka Na Krk

€6.19


Funkcia:

Importované (Zahŕňajú: 1 Pack) Prijatie elastické lemovanie technológia, odolná voči trhaniu a odolnejšie POHODLNÉ TEXTÍLIE: Mäkký a ľahký elastická Lycra Spandex Fleece krku návlek vás zostať v pohode. To môže proti slnku, vetru, prachu, snehu, takže si môžete vychutnať vaše outdoorové aktivity. MULTI-ÚČEL: Pohodlné nosenie je ideálny Ideálny pre celý rok, Vhodné pre zimné outdoorové športy, ako je pešia turistika, rybolov, beh,sking, poľovníctvo, motocyklového, jazda na Bicykli, horolezectvo alebo mnohé iné outdoorové aktivity. (Nie teplej) JEDNA VEĽKOSŤ FIT NAJVIAC: Dĺžka: 17.71", šírka 9.05" (Ľahko úsek). Vhodný pre mužov a ženy. JEDNODUCHÁ STAROSTLIVOSŤ: prať ručne pre najlepší výsledok.

Popis:

Tento krku návlek je vyrobený z materiálu Lycra textílie. To je veľmi elastické, veľmi tenké a veľmi priedušné .Zachováva svoju tvár v pohode a chráni tvár pred UV lúčmi. Chráni aj proti vetru a prachu, takže je ideálny pre použitie počas horúcich letných dní. Pretože to cann ani udržať svoje teplé, takže sa mali použiť len ako vetru v zimnom počasí.

Veľkosť: Dĺžka 28 CM", šírka 24 CM" (Ľahko úsek). Vhodný pre mužov a ženy.

JEDNODUCHÁ STAROSTLIVOSŤ: prať ručne pre najlepší výsledok.

Hmotnosť:35g

O CISE:

"Acme-tech, prirodzenej harmónii." je CISE dizajn filozofia. CISE sa zaväzuje poskytnúť vám tie najlepšie produkty prostredníctvom pokročilej technológie.

Každý CISE 's výrobku môže priniesť vám jedinečné pohodlie. S CISE , môžete lepšie preskúmať prírode a vychutnajte si vaše outdoorové športy.

RM3408898366665533

Štítky: rybárske kliešte pesca, likvidujte maska, bandana mužov, priatelia tapabocas, mount snowboard, kukla taktika, zimné ženy, leg warmers pou, tváre štít, snowboard popruh.


( 3 Hodnotenie )

Počet