3, Do 14 Rokov, Deti mikina s Kapucňou Zasľúbenej krajiny nekrajiny Emma Hoodies Mikina chlapci dievčatá Dlhý Rukáv Bunda, Kabát Deti Oblečenie

€8.46


Informácie O Výrobku

Vitajte v našom obchode, Prosím, dávajte pozor na všetky detaily nášho výrobku pred zakúpením. Ak si nie ste istí, veľkosť,Prosím, dajte nám vedieť vaše hmotnosť a výška ect. Aby sme vám môžu pomôcť vybrať správnu veľkosť!

Teplé riadka:

1). To je unisex štýl, muži a ženy môžu nosiť! 2). V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli. 3). Ponúkame na predaj ÁZIJSKÝCH VEĽKOSŤ.To je asi 1-2 MENŠIE ako USA,veľká BRITÁNIA,AU,EU veľkosť.Prosím vyberte si veľkosť podľa našich veľkosť formulára.Všetky rozmery máme osobne meria a reality vyskúšať. Pri zadaní objednávky prosím žiť posolstvo, vaša hmotnosť (v KG) a výška(CM) .Pomôžeme vám potvrdiť veľkosť.Ďakujeme!

Štítky: kus jednorožec hoodie, gotická bunda, pokemom, 5 rok chlapec, prípade zasľúbenej krajiny nekrajiny, hoodi muž, emma chamberlain telefón prípade, sľub neverland, proxmark, karta mega.


( 1 Hodnotenie )

Počet