2000W T Tvarované sušič na Vlasy Profesionálna Rýchle Sušenie Cestovné Negatívne ióny Vlasov Fénom na Vlasy Silný Vietor Vlasy Ventilátor s Nízkou hladinou Hluku

€30.39


2000W T Tvarované sušič na Vlasy Profesionálna Rýchle Sušenie Cestovné Negatívne ióny Vlasov Fénom na Vlasy Silný Vietor Vlasy Ventilátor s Nízkou hladinou Hluku 31

Funkcia:

【Elegantný Dizajn a Silný Vietor Power] vyzýva Navrhnuté v T tvar, Inovované prieduch dizajn znižuje hluk, čo život pokojnejšie a viac elegantné. 1800-2000W výkon robí tepla, aj pre rýchle a silné sušič na vlasy.

【Jedno Tlačidlo Prevádzky] vyzýva 1 tlačidlo pre zapnutie/ vypnutie a veternej energie zapínanie, 2,5 m predĺžený kábel ponúka viac slobody a bezpečnosti na použitie vlasy dúchadlo.

【3 Gears Veternej Energie] vyzýva 3 gears of veterných elektrární a veterných teplota uspokojiť rôznorodé potreby a rôzne vlasy vlastnosti.

【Jednoduché Čistenie] vyzýva Odnímateľný vietor zahŕňa robí čistenie a prachu exaction jednoduchšie.

【Štýlový Dizajn Robí Ideálny Darček] vyzýva Mini veľkosť v štýlových farieb robí tento sušič na vlasy roztomilé a sladké darček pre priateľa, príbuzných, milenec, a ďalšie.

Poznámka:

Je tlačidlo, ktoré v zadnej časti a sušič na vlasy pre spínač [nastaviteľná teplota] a [konštantnej teplote].

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Napätie: 220-240V

Výkon: 1800-2000W

Frekvencia: 50 hz

Obsah Balenia:

1 x sušič na vlasy

2 x vietor zberateľ hlavy

1 x vietor rozptylu kryt

Balené v bubline taška.

Štítky: elegantné vlasy kolektora, 79l09, sušič vlasov, silný 105l, 12v vzduchu ventilátor, zložiť, sušič na vlasy, model silné 210, fénom na vlasy vlasy, ranu hračka, vírivá sušič na vlasy.


( 0 Hodnotenie )

Počet