15pcs Profesionálny make-up Štetce Sada Eye Shadow Foundation Make-Up Štetec Prášok Rias Kozmetické Kozmetické Nástroje Súpravy Kосметика

€3.60


15pcs/set make-up štetce sú rôzne tvary, vzťahujú na všetky make-up vyzerá , ideálny pre tvár a eyeshadow , vhodný pre profesionálne alebo domáce použitie . Túto položku vlastnosti, ako je to uvedené nižšie:

Typ položky:Make up kefa Kefa materiál: mäkké syntetické vlákna/hliníková rúrka/plastová rukoväť Položka zahŕňa: Nadácia Prášok Štetcom,Prírubové Kefa,Kefka Riasenky,Eyeshadow Štetcom,Dve Bočné Kefa,Obočie Mascara Kefou,Hubica Kefa,Nerozmazáva Štetcom,Nos Shadow Brush,Očné linky, Štetec, ect. Balenie Obsahuje:15pcs make-up štetec profesionálne kvality brush set, ktorý zahŕňa všetky základy, ktoré potrebujete pre každodennú aplikácie, Vhodné pre Profesionálne použitie alebo Domáce použitie alebo začiatočníkov Ľahko držať prášok, prírodná farba, vykresľovanie jednotné Vlákna sú odolné, antibakteriálny a hypoalergénny,mäkké a hebké na dotyk,bude poskytovať skvelej starostlivosti o vašu pleť S náležitou starostlivosťou, vaše kefy môže byť rád rokov

Každý Kefa Dĺžka Deatils

TIPY:

1. Kefa na čistenie vody ( pod 40 stupňoch Celzia ) , a nie viac ako 3/4 kefa hlavu. 2. Pretvorenie a nechajte uschnúť hore nohami, aby sa zabránilo akejkoľvek vody, ktoré zostali v ferrule. 3. Nedávajte kefa rukoväť vo vode, aby sa zabránilo kefa nefunkčné .

FAQ:

Otázka: Ako vyčistiť make-up štetce? Odpoveď: 1.Spustiť štetiny kief pod tečúcu vodu 2.Naneste malé množstvo jemný šampón na štetiny a práce na svetlo peny 3.Opláchnite štetinami dôkladne pod tečúcou vodou. Môžete si všimnúť, že voda opúšťa kefa je tónované zo starých make-up 4.Pokračujte vo vyplachovaní kým nie farba zostáva na štetec 5.Nechajte štetec na vzduchu-suché Otázka: Môžete urobiť veľkoobchodné ceny? Odpoveď: Áno, ak vaša objednávka viac ako 10 kusov, môžete nás kontaktovať pre veľkoobchodný nákup. Otázka: Ak som nedostal na packge, čo by som mal robiť? Odpoveď: kontaktujte náš služby zákazníkom zamestnancov prostredníctvom www.tantra-egypt.sk informácie prvý. Poradíme vám, pozrite si naše spracovanie informácií. Zároveň je nutné skontrolovať vašu dodaciu adresu, a požiadať, vašej rodiny alebo sused, či oni si to, Prosím, obráťte sa na blízkych pošte. Otázka: Čo mám robiť, ak výrobok má problémy s kvalitou? Odpoveď: to, Či používate produkty pre prvý čas, ktorý vám bude čeliť v nasledujúcich situáciách: pri prvom umývanie make-up štetec, stratíte vlasy alebo odtieňa. toto je normálny jav. Ak by sa však táto situácia pretrváva počas následného používania, je problém s kvalitou. Prosím, obráťte sa na predajcu, alebo naše popredajné služby zákazníkom.

Štítky: box make-up organizátor, morská víla barbie make-up štetec, sada, diy electron auta, marker pero, biela, cosmet, láva make-up huba, x99, kórejský make-up set, dvere make-up taška, brush make-up.


( 3 Hodnotenie )

Počet