Vytlačené župan červená Bridesmaid, rúchu podprsenka sady sexy dámske oblečenie sleepwear odev

€3.61


Rúchu Femme Sexy Župan

Materiál: Polyester

Balenie: 1 x župan ; 1 X podprsenka ; 1 X Tangá

UPOZORNENIE:

* Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme za pochopenie!

* Prosím, aby 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Platobné Podmienky

*MasterCard, VISA, Boleto, WebMoney, Qiwi Peňaženky sú prijateľné pre nás.

*Vaše peniaze sú bezpečne uložené na vašom účte, ak používate platby Viazaný, Peniaze budú uvoľnené pre nás len po potvrdil dodanie.

Prepravné Podmienky

*EMS, DHL, Čína Príspevok, ePacket, www.tantra-egypt.sk Štandard/Šetrič Doprava

*Nie sme zodpovednosť za meškanie coursed podľa vlastných daní a iných vlastných ' s poplatkami.

Spätná väzba

*Prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Radi by sme v našich silách, aby spor vyriešiť. Snažíme sa o 5 hviezdičkami a 100% spokojnosti zákazníkov. Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Návrat & Vrátenie Peňazí

*Ak nie ste spokojní so svojím nákupom alebo veľkosť nie je fit, prosím, kontaktujte nás rýchlo a tak sme sa môžete zadarmo exchange jeden na vás, ale kupujúci je zodpovedný za vrátenie lodné náklady.

*Ak sa zobrazí nesprávne položku, prosím obrázka položky ak sa miesto má chybu a poslať k nám, budeme kontrolovať, či je problém s kvalitou, a potom vám pošleme na ďalší kus zadarmo, ak má problém s kvalitou.

Štítky: pizama xs, muži sexy župan, ženy, župan, nastaviť bielizeň, gr pre dámske oblečenie, bridesmaid, šaty, bridesmaid, šaty, župan, mäkké zamat župan, župan ženy, trikot pajama.


( 2 Hodnotenie )

Počet