Auto Interiéru Zadné odvzdušňovací kryt Pre Tesla Model 3 zadný výfukový otvor kryt ABS auto príslušenstvo

€9.30


Auto Interiéru Zadné odvzdušňovací kryt Pre Tesla Model 3 2018 2019 zadný výfukový otvor kryt ABS auto príslušenstvo

Funkcie:

Vyrobené z vysoko kvalitných ABS Plastov a odolné na použitie, ktorý je odolný proti otrasom, prachu a proti korózii.Jasné a krásne línie,silnú štruktúru.Odkaz na pôvodný auto údaje výroby, arc je v súlade, percision perfektné fit.Zdobiť vaše auto, aby sa to viac trendy. Jednoduchá inštalácia: Jednoduchá inštalácia ,je použitie vysoko-kvalitných 3M obojstrannú lepiacu, a to bude nedošlo k poškodeniu originálneho autopríslušenstva. Len trhať obojstrannú lepiacu a pevne stlačte.

Špecifikácia:

Materiál: ABS Plast Farba: Biela Zoznam balíkov: 1pcs Špeciálne Funkcie:Dekorácie&Ochrany Špeciálne navrhnutý pre Tesla Model 3

POZNÁMKA:

1.Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard. 2.Pretože zimné teplotné rozdiely, späť lepidlo priľnavosť relatívne slabé, odporúčame použiť sušič na vlasy tepla pásku pred inštaláciou. 3. Nie položku presunúť alebo umyť vaše auto do 48 hodín po inštalácii.

Fotografie:

Štítky: 3 model, Interiéru vozidla, tesla telefón príslušenstvo, model 3 tesla spojler, doplnok interiéru vozidla, tesla, auto pre interiér, tesla model x, nissan slnečná clona, tesla x.


( 2 Hodnotenie )

Počet