Diy korálkové cross stitch korálky výšivky dieťa mačka beadwork domov Vianočný dekor remesiel vyšívanie, príslušenstva, perla výšivky

€17.02


Upozornenie:Naša Korálky vyšívanie Je Bez Rámu,A To Nie Je Dokončená, Budete Musieť Dokončiť Sami. Textílie/Plátno: 100%Bavlna,kvalitné potlačené tkaniny Korálky Materiál: vysoko kvalitné Akrylové pearl,nikdy nevyblednú(prosím, nenechajte si dať vystaviť na slnko) Korálky veľkosť: 3 mm Cross stitch veľkosť: 9CT Použitie: Home/Hotel/Office Dekorácie,Jedinečný Darček. Balík obsahuje: perál,vytlačené plátno,nástroje. Poznámka: čím väčšia je veľkosť,tým lepší efekt. https://www.youtube.com/watch?v=rdGYA855gws Prijímač informácie, Ak sú potrebné zmeniť dodaciu adresu,pls zanechať správu o poradí, v 1-2 dní; inak, budeme loď vašej položky na základe vašej objednávky adresu, takže uistite sa, že je správne a úplné. Čas dodania Bežne poskytujeme Dopravu Zadarmo cez Čína Príspevok Air Mail. Jeho lacnejšie, ale pomalšie. Dodáme položky do 5 pracovných dní (okrem víkendov) po obdržaní vašej platby. Pozemok trvá 1-4 týždne dostať. Čas doručenia závisí od destinácie. Vzdialených krajín a prísne Colné (napr. Brazília) bude to dlhšie ako 4 týždne, prosím, buďte trpezliví. Ak nemôžete čakať, že dlho, prosím, vyberte iné prepravné spôsoby, ako EMS/ FedEx/ UPS/ DHL. Pre všetky urgentné objednávky alebo kombinovať zásielky, prosím, kontaktujte nás, ak chcete zmeniť prepravu spôsobom Vyjadriť, my vám nájsť najlepšie riešenie ak chcete uložiť vaše náklady. Ak potrebujete kombinovanej dopravy Express (EMS, FedEx, DHL,Aramex). Nájdeme najnižšia cena pre vás! Ak ste re-predajcovia potrieb drop shipping. Budeme sa snažiť poskytnúť čo najlepšie služby a zdieľať viac kvalitných módnych položky s vašimi zákazníkmi! Nebudeme odhaliť akékoľvek našich informácií, len na vašom mene. Povinnosť & tax, Prosím, na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky clá a dovozné dane poplatok vo vašej krajine. Pomôžeme vám vyhlásil položky ako darček s nízkou hodnotou. Návrat & exchange Všetky naše položky budú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním. Budeme sa snažiť vyhovieť všetkým našim zákazníkom. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, môžete vrátiť vec na nás pod pôvodného stavu v lehote 7 dní od doručenia pre vrátenie peňazí alebo výmenu. Pred vrátiť položku, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť exchange pokyn. Vrátime vám po obdržaní vrátenej položky. Kupujúci zaplatí za prepravné náklady na vrátenie položky. Spätná väzba Všetky naše položky budú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním. Budeme sa snažiť vyhovieť všetkým našim zákazníkom. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, môžete vrátiť vec na nás pod pôvodného stavu v lehote 7 dní od doručenia pre vrátenie peňazí alebo výmenu. Pred vrátiť položku, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť exchange pokyn. Vrátime vám po obdržaní vrátenej položky. Kupujúci zaplatí za prepravné náklady na vrátenie položky.

Štítky: guľôčky cross stitch, cross stitch, guľôčky výšivky, výšivky, 5d diamond maľba mier, dojčenské ponožky, čipky, výšivky cross stitch auta, mačka príslušenstvo scool, guľôčky cross stitch výšivky, korálky výšivky auta, cross stitch auta kórejského.


( 1 Hodnotenie )

Počet