Jasné, Vietor Strane Stráže Chránič Pre Yamaha VStar 400 650 1100 1300 Virago Xv 250 535 750 1100 Cestnej Hviezdičkový Custom Chopper Krížniky

€23.12


Vysoká Kvalita Jasné Vietor Zrkadlo Závit Ručné Stráže Chránič Pre Honda, Yamaha, Suzuki Kawasaki Harley BMW KTM Aprilia Ducati 8 mm/10 mm zrkadlo závit Skrutky,

(Uistite Sa Prosím, Tento Diel Sa Hodí Pre Váš Motocykel Pred Ponúkanie Cien)

Funkcie:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál: Kvalitný ABS Plast s Ocele Montáž Hardvéru

Farba: Číra

Množstvo: 1 Sada ( Vľavo A Vpravo)

Celková Veľkosť: 25 cm x 11.5 CM (L x W)

Obutie:

Vyhovuje Väčšine motocyklov / Bicykle / Vrtuľníky / Crusiers / Touring s 8 mm/10 mm Priamy závit Skrutky, môžete ju pripojiť cez vašu zrkadlo vlákno ako picture show.

Poznámky:

1): nie je Inštalácia Smer Inclued, Pls pozrite detail, aby sa ubezpečil, že bude fit na bicykli a môžete ju nainštalovať.

2):Táto položka sa môže fit iné modely, ktoré nie je na namontovanie zoznam, pls skontrolovať svoj bicykel je zrkadlo skrutky a skontrolujte, či skrutky sú zahrnuté môžu pracovať pre vás pred vykonaním objednávky

Platby a Doprava

1.Akceptujeme Alipay a PayPal.

2. Plná platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní uvedení vašej objednávky.

3. Doprava zadarmo / manipulačný Poplatok pre registrovaných letecky do všetkých krajín

4. Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

Medzinárodné Kupujúcich - vezmite Prosím na Vedomie : · Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. ·Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Spôsob Dopravy

Objednávky budú odosielané Hong Kong / Čína Post office International Letecky alebo EMS speedpost dodacia lehota

Zvyčajne, ktorú bude zaslané do 3 pracovných dní po zaplatení vymazané. Dodacia lehota je cca. 10 - 18 pracovných dní, najviac US / UK / AU destinácií.

Krajina

Cca. Dodacia lehota

Spojené Štáty Americké / Veľká Británia / Austrália

18-28 pracovných dní

Kanada

18-28 pracovných dní

Brazília / Južná Amerika

môže trvať až 5-6 týždňov z dôvodu prísnych Vlastné Inšpekcie

Taliansko / Francúzsko / Španielsko / Nemecko/ Východnej Európe

môže trvať až 5-6 týždňov z dôvodu prísnych Vlastné Inšpekcie Prepravné Podmienky

1. Nie sme zodpovední za dopravcu tranzitný čas. Tieto informácie sú poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Upozorňujeme, že dodacie lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas špičky alebo inclimate poveternostných podmienok. 2. Môžete tiež zodpovedný za colné poplatky, raz balík dosiahne svoju krajinu. Ste zodpovední za tieto poplatky - nemáme žiadny spôsob, ako kontrolovať alebo predpovedanie ich. Keďže tieto pravidlá sa veľmi líšia od krajiny ku krajine, odporúčame vám obrátiť sa na vášho miestneho poštový úrad pre viac informácií

3. Všimnite si prosím, vaše telefónne číslo. pri vašej platby. Telefónne Číslo. sú potrebné pre medzinárodnej expresnej prepravy.

4. Kupujúci' Informácie: snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie.

5. Sme schopní prijať akékoľvek responsibtily pre všetky vlastné oneskorenie alebo dane. Dôvodom je, že doba prepravy je vysoko závislá a poskytovaných Poštových Služieb (okrem víkendov a sviatkov)

VRACIA:

Záruka:100% vrátenie peňazí

1:don spokojnosť položky kvality

2: Položka menej než očakávané

3: Položka sa nezmestia na motocykli perfektné

4: Váš nebudete prijímať položky

5: položka arriver byť rozdelené

6: Stratená Parcely

7:Príjem nesprávnu položku

Prosím, dajte nám knnow ,dáme vám 100% uspokojivé riešenie

Poznámka:

1. Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, avšak vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď. Prosím, dovoľte 1 pracovných dní pre nás odpoveď. Ak nedostanete žiadnu odpoveď od nás, prosím, informujte e-mail zabezpečenie vašej schránky nedosiahol v plnej veľkosti.

2. Vzhľadom na niektoré ISP SPAM filter nastavenia možno nebudete môcť prijímať naše odpovede; ak máte problémy dostávať naše e-maily, možno budete musieť použiť iný e-mailový účet, kontaktujte nás.

3.Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy. Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky

4.Staráme sa o našich vážených zákazníkov, a bude vždy sa snažím pomôcť. Takže ak máte nejaké problémy, prosím e-mail nás okamžite.

Štítky: yamaha xvs 650 dragster, čelné sklo yamaha, spp uhlíka, vidange yamaha virago 125, 535 virago, virago xv535, vstar yamaha, 24v hrniec, yamaha xv1600 wild star 1700 road star, páka yamaha xvs 1100.


( 1 Hodnotenie )

Počet