Nové 10PCS Nehrdzavejúcej Ocele Klip Oblečenie Stojan na Šaty Nohavice, Sukne, Šaty, Uchopenie Trvalé Domov Dodávky Nohavice Nohavíc Skladovanie

€5.18


Popis:

Materiál: nerez ocele a plastu

Farba: Náhodný

veľkosť: 29 cm x7.5cm

Package vrátane:

10x Nehrdzavejúcej Ocele ramienka

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, PayPal, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. Položky bude odoslaný do 5 pracovných dní po platba potvrdená. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nie je k dispozícii adresu.

2. Prosím, overte u Colné pred nákupom. Dovozné clá, poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Prosím, informujte sa u svojej krajiny Colný úrad a dokončiť zúčtovaní, ak je to potrebné.

3. Väčšina z položiek bude dodaný prostredníctvom Čína Registrované Air Mail alebo www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava. Bude to trvá 25-60 pracovných dní pre tranzit v závislosti od vašej polohy. Väčšina položiek bude doručený do 4 týždňov, zatiaľ čo niektorí môžu trvať až 6 týždňov. Je to normálne, sme zle nádej, že by ste mohli pochopiť skutočnosť, že medzinárodné tranzitné je mimo našej kontroly. Ak chcete získať produkty, rýchlo, odporúčame, aby ste si mohli vybrať Expresná doprava DHL.

4. Poznámka: Skontrolujte, či váš balík pred podpisom alebo akceptovaním to, odmietnuť package ak to vyzerá ako poškodeniu počas prepravy. Ak máte akýkoľvek problém, o preprave, prosím, kontaktujte nás slobodne na prvom mieste. Vďaka.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. Ak ste spokojný s našim výrobkom, prosím zanechať 5 hviezd spätnú väzbu na nás bez váhania, budeme veľmi váži za to.

2. Ak tam sú niektoré problémy s našich produktov, kontaktujte nás prosím najprv cez www.tantra-egypt.sk Trademanager, správu alebo e-mail. My vám odpovieme čoskoro a dať naše najlepšie riešenia, prosím, verte nám, že sme vás nenechá náhradu škody.

Štítky: náhrdelník stenu, skrine nohavice rack, 6 mm lano, vešiak nohavíc, muži nohavice vešiak, tier nohavice vešiak, Plochá Hadica, zavesiť šperky, pobočka vešiak, oblečenie riadku kábel.


( 0 Hodnotenie )

Počet