Dual Channel DESIATKY EMS Masér 24 Režimy Elektronické Svalový Stimulátor Úľavu od Bolesti celého Tela Pulzná Masáž Jednotky Terapia Stroj

€21.77


Funkcie

1.Vstavaný 24 rôznych vopred naprogramované stimulácia režimy pre viacúčelový masážny zážitok účinne zmierniť bolesť a únavu, podporujú krvný obeh a metabolizmus alebo stimuláciu svalov pre zvýšenie svalovej výkonnosti jednotlivých častí tela, ako sú hlava, rameno, pás, chrbát, zadok, nohy a pod.

2.Veľký LCD displej s bielymi podsvietenie umožňujú jasné a priame pracovné indikácia zostať batérie, režim, intenzity a času, či už počas dňa alebo v noci, dokonca aj v tmavom prostredí.

3.Jednoduché tlačidlo ovládanie dizajn, môžete ľahko prepínať režimy, nastaviť čas a upravte intenzitu na ovládacom paneli a na zapnutie/vypnutie posuvné horné tlačidlo podľa vašej prevádzky preferencie.

4.Podpora dual nezávislé výstupy(A, B Kanál) s cieľom umožniť prispôsobenie aplikácie na rôzne oblasti tela s rôznymi masáž intenzity súčasne, praktické zdieľať s priateľmi alebo členmi rodiny spolu.

5.Dobre organizované a uložené v balíku krabici, ideálny darček, ak chcete zobraziť starostlivosť pre svojich blízkych, ako je vaša rodina alebo priatelia, naozaj praktické osobné fitness chovateľ zariadenie v rušný moderný život, bez námahy dať v taške alebo batohu, úspora priestoru s účtovnou vánok.

24 Masážnych Režimov:

Masáž ,Rýchle Kladivo , Akupunktúra,Bankovanie,Imunitný Nariadenia, Meridiány, Hnetenie,Chudnutie, Škrabanie,Horúce Komprimovať,.Masáž Chrbta.Krčná Stavca.Hlavu.Talocalcan.Pálenie.Regulačné Žliaz S Vnútornou Sekréciou.Ťuknutím.Jediným Masáž.Zníženie Tuku.Cvičenie.Drenážou.Aktivácia.Uvoľnenie.Hypnózy

Package Zahrnuté:

1* Elektrické Terapia Masér(Hlavná Jednotka)

4* Elektróda Podložky

2* Elektródy, Drôty

1* Nabíjací Adaptér(USA, EÚ alebo Zástrčky)

1* USB Kábel

1* Pad Držiak Na Palube

1* Užívateľská Príručka

1* Akupunktúrne Body Grafu

Štítky: eletric masážny vankúš, desiatky stroj veľká, starostlivosť o telo masáž, ems stimulácia svalov nohy, eletric svalový stimulátor, dhl, muži svalový stimulátor, desať jednotky, desať, electron svalový stimulátor.


( 1 Hodnotenie )

Počet