105 CM*105 CM 6 Vrstiev Organickej Bavlny Baby Deky Swaddles Novorodenca Mäkké Swaddle Zábal Detská posteľná bielizeň osuška Swaddle

€10.42


☀【PRÍRODNEJ BAVLNY PRE ZDRAVÝ ŽIVOT] vyzýva Všetky naše baby kúpeľ baby kúpanie výrobky boli vyrobené zo 100% organickej mušelínu bavlna。 Naše dieťa, uteráky a washcloths sú ultra mäkké a pohodlné, zdravé, rýchle vstrebávanie, priedušné,odolné,ľahko umývateľný . ☀【SKVELÉ PRE DIEŤA SPRCHA DARČEK] vyzýva Najlepšie pre dieťa je jemná pokožka. Dospelí ako ich príliš, ideálny pre baby chlapci, dievčatá,a baby sprcha/registry gifting. ☀【O VEĽKOSTI] vyzýva Veľkosť: 105*105 cm (Plný Strech) dostatočne veľké, aby zábal baby, nie, aby sa im padal chladný, keď z sprcha, ako aj pre baby deka, kočík kryt alebo dojčíte kryt.......(Deti potrebovať počas cesty) ☀【NAVRHNUTÝ PRE POCIT] vyzýva sme presvedčení, že väčšina malé dieťa bude páčiť! A špeciálne honeycomb razba je jeho absorpcie zvýšenie rýchlosti 3 krát! Majte dieťa teplejšie a nie sa dostať za studena. **Pokrčené materiál bavlna, veľkosť chyba je asi 5cm, prosím pochopiť. Nekupujte ak sa vám myseľ.

Štítky: dieťa pritúliť posteľ, dátum dieťa onesie, tvár towl, dieťa bavlna obrúsok, žirafa uterák, deti uterák, muž dieťa uterák, dieťa dievča osuška s kapucňou, swaddle deka mäkké bavlnené novorodenca, posteľná bielizeň bavlna.


( 2 Hodnotenie )

Počet