Horúce Castiel Anjela Nadprirodzený Vankúš Kryt Misha Collins obliečka na Vankúš Vlastné Nadprirodzené Dary Polyester Dvoch Stranách 20"x 30"

€12.40


Horúce Castiel Anjela Nadprirodzený Vankúš Kryt Misha Collins obliečka na Vankúš Vlastné Nadprirodzené Dary Polyester Dvoch Stranách 20"x 30"

Vezmite prosím Na vedomie: vložte vankúš NIE je súčasťou dodávky.

Prispôsobiť vaše osobné obliečka na vankúš. Tieto mäkké obliečka na vankúš vyrobená z 50% bavlna, 50% polyester. To by bolo ideálne vyzdobiť váš domov pomocou našej bielej a super mäkké vankúše na gauč, kreslo, lavica alebo posteľ. Prispôsobiteľné vankúš je pohodlné a odolné, zlepšiť kvalitu vášho spánku s týmito pohodlný vankúš, vziať si ho domov teraz!

Členenie položka Opis Vzor: Nadprirodzené Misha Collins Materiál: 50% Polyester, 50% Bavlna Veľkosť: 20x30 palcový Tvar: Obdĺžnik Typ: Ozdobné obliečky na vankúše

-Veľký obliečka na vankúš, aby ste si sladké sny každodenné!

-To je na zips vankúš, s dvojitým zipsom otvoru na boku.

-Vysoko kvalitný materiál dávať vankúš mäkké a pohodlné textúry.

Platby prijímame MasterCard, VISA, WebMoney, TT,Západ Únie, Qiwi peňaženky a Boleto.

Zásielky Položky budú zaslané objednávky do 48 hodín akonáhle sa vaša platba je dokončená. Pre položky určené pre NÁS, budeme používať E-paket, ktorý zvyčajne trvá asi 7-20 dní. Pre položky určené pre zvyšok sveta, používame Čína Príspevok Letecky, ktoré zvyčajne trvá 20-60 dní na celom svete.

Je možné platiť viac za rýchlejšie prepravné služby. Prosím, kontaktujte nás pre viac informácií.

Sledovanie Všetkých položiek, ktoré sa dodávajú s sledovacie čísla. Sledovacie číslo(y) pre vaše item(s) sa bude aktualizovať, ak je k dispozícii.

100% Spokojnosti Kupujúceho

Ak máte akékoľvek vadné veci, ktoré nespĺňa vašej spokojnosti, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom Neutrálny/Negatívny komentáre. Odpovieme vám na náš prvý raz a dá vám uspokojivé riešenie

Štítky: nadprirodzené pop obrázok, groot galaxy obliečka na vankúš, ghostface kričať, funko pop jednorožec, minion pop, pop cudzinec, nadprirodzené obrázok synonymum, hodváb prírodné obliečka na vankúš, funko nadprirodzené obrázok, kryt nordic obliečka na vankúš.


( 0 Hodnotenie )

Počet