GDEMU 5.15 b hry optickej jednotky simulátor voľného bez optickej mechaniky podpora SD karty pre Sega VA1 DC herné konzoly

€34.85


V5.15b funkcie: Všetky kovové palube, čítanie SD karta je viac plynulý a stabilný. Nový gdemu optickej jednotky simulácia rada, zbaviť jitter optického disku, prečítajte si kvalitatívny skok v rýchlosti, a hrať DC hry. GDEMU je jednoduchá inštalácia, odstránenie pôvodnej optickej jednotky základňu a nahradiť to s GDEMU, žiadne zváranie, nie úpravy na stroj základnej doske. Je špeciálne navrhnutý pre VA1 doske DC herné konzoly, inak to bude škoda GDEMU, prosím, nepripájajte alebo odpojte zdroj napájania. Hra je 100% kompatibilný, dokonale beží pôvodný GDI obrazu, a je kompatibilný s CDI obrázok. Vzťahujú len na VA1 doske DC herné konzoly, inak to bude škoda GDEMU, a nepripájajte alebo odpojte zdroj napájania. Vysoký výkon a stabilný výkon, uistite sa vám páči hry, veľmi vhodný pre SEGA-Dreamcast konzoly, poskytovanie rýchla hra, rýchlosť čítania a hladké hry skúsenosť. 【Tipy] vyzýva 1. Nezabudnite vložiť s elektrinou na prevenciu nehôd a poškodenia GDEMU; 2. Please upgrade firmware, je najnovšiu verziu firmvéru, ak ste upgrade firmware, bude trvalo poškodené. (Nie napájania počas procesu inštalácie. Ďakujem). popis produktu: Nahradiť vadný GDROM jednotku s ssd optická jednotka, emulácia dosky. Jednoduchá inštalácia, môžete odstrániť základne optická jednotka a nahradiť to s GDEMU, č spájkovanie, nie je potrebné vykonávať žiadne zmeny na základnej doske. Je špeciálne navrhnutý pre VA1 doske DC herné konzoly, inak to bude škoda GDEMU, prosím, nepripájajte alebo odpojte zdroj napájania. 100% kompatibilné s hry, dokonale beží pôvodné GDI obrázkov, a je kompatibilný so CDI obrázky. Vzťahujú len na VA1 doske DC herné konzoly, inak to bude škoda GDEMU, a nepripájajte alebo odpojte zdroj napájania. Poznámka: Prosím, nie upgrade firmware, je najnovšiu verziu firmvéru, ak ste upgrade firmware, bude trvalo poškodené. Veľkosť: 10*6*2 cm (cca.) Farba: Čierna Obsah balenia: 1 *Optická Jednotka Simulácia Palube 3 *Pevné Spony, 1*16 G Pamäťovú Kartu (zabudovaný test hra)

Štítky: sega hdmi sd, hra karty konzoly, sega dreamcast, dreamcast jednotky, gamepad sen cast, dooya, pvp, dreamcast gdemu, vga dreamcast, hry sega.


( 1 Hodnotenie )

Počet