Vysoko Kvalitné kožené telefón puzdro Pre iphone 12 pro max 12PRO Krokodíla vzor fundas pre iphone 12 mini 11pro max XS max 8plus

€13.49


1.Materiál: pravá Koža cowhide 2.Veľkosť:Pre Iphone 12pro max/11/pro max./8p/xr/xs max 3.100% Handmade Procesu 4.Funkcie: Veľká ochranu od nečistôt, poškriabaniu a škody 5. So Značkou box balík,skvelý darček pre svojho milenca, alebo sami sebe.

Naša Spoločnosť Dongguan Huangjun Kožené Co., S.r.o. spoločnosť bola založená v roku 2008,sa špecializuje na výrobu a spracovanie mobilný telefón kožené puzdro. Máme vlastnú továreň sa nachádza v meste Dongguan,a robiť mnoho OEM objednávky podľa našich žiadosť zákazníkov. Naše produkty sa predávajú veľmi dobre a tiež získali dobré meno doma i v zahraničí a pre ich vysoká kvalita a konkurencieschopné ceny. Vysoká kvalita výrobkov a spokojnosť zákazníka sú to, čo sme vždy pokračovať. O Prepravné 1. Položky sú všeobecne dodávaný s 2 obchodný deň po vaša platba bola zúčtovaná (Sat. & Sun. & Sviatok vylúčené.). 2. Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravných poplatkov. Tieto poplatky sa o kupujúcich zodpovednosť. Prosím, informujte sa u svojho countrys colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou. 3. Zvyčajne sme loď cez Čína Príspevok Air mail, www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava,ePacket,www.tantra-egypt.sk Premium Doprava www.tantra-egypt.sk,EMS, DHL a ďalšie doručenie . Sedliak loď na sobotu alebo v nedeľu, ako aj Čínske tradičné sviatky. O Platbu 1. www.tantra-egypt.sk prijať Escrow/Kreditnej Karty/Peniaze Booker/Western Union. 2. Plná platba musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní. A ak budete mať akékoľvek problémy, na to, aby platbu, prosím, kontaktujte nás čo najskôr. O Spätnú Väzbu 1. Snažíme sa získať 5 hviezdičiek z každého nákupu. Po prijatí nákupu sa, prosím, chvíľku nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak váš spokojný s položku. 2.Ak tam bolo niečo neuspokojivé, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu a budeme sa snažiť v našich silách, aby problém vyriešiť a zabezpečiť vašu spokojnosť. FAQ OTÁZKA: Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky? Odpoveď: Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky. Q: Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov? Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popis jednotlivých produktov, prosím, informujte ho, ďakujeme! Otázka: som predajcov, chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny? Odpoveď: Ďakujeme za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Štítky: kryt iphone 11 mužov, volať iphone 12, prípade iphone xs max gs, baseus iphone12 pro prípade, iphone 12 kože, sphere x prípade, iphone 6e prípade, iphon 12 pro max, xs max kryt boh, mobil.


( 5 Hodnotenie )

Počet