Jurský Dinosaura Mosasaurus Model Realistický Detail Mäkké Ručne Maľované Dinosaura Vzdelávacie Hračky pre Deti,

€11.91


O Dinosaur

Mosasaurus bol medzi poslednej mosasaurids, a patrí medzi najväčšie. Rovnako ako u väčšiny mosasaurids, nôh a chodidiel z Mosasaurus boli upravené do plutvy a predné plutvy boli väčšie ako zadné plutvy. Najväčšie známe druhy, M. hoffmanni dosiahnutí dĺžky až 17 m (56 ft), mierne dlhšie, ako je jeho príbuzní Tylosaurus a Hainosaurus . Mosasaurus bol aj robustnejšie ako súvisiacich mosasaurids. Lebka bola robustnejšie ako v iných mosasaurids, a dolnej čeľuste ( mandibles ) pripojené veľmi tesne na lebku. Mali hlboké, sude-tvarované telá, a s ich pomerne veľké oči, zlá binokulárne videnie, a zle vyvinuté čuchové žiarovky, odborníci sa domnievajú, že Mosasaurus žili v blízkosti oceánu povrchu, kde sa preyed na ryby, korytnačky, ammonites , menšie mosasaurs, vtáky, pterosaurs, a plesiosaurs . Hoci boli schopný potápať sa, že evidentne nemali prenikať do hlbších vodách.

Popis produktu Mäkké ABS SAFE & TRVANLIVOSŤ - Mäkké PVC materiálu, ťažkých a drop-odolné.ASTM/EN71/CPSIA/CE schválené. Non-jedovaté a mäkké, deti " bezpečnosť je vždy na prvom mieste. ZÁBAVNÉ VZDELÁVANIE - vzdelávanie a zábava, udržiavať naše deti zvedavosť a učiť ich prostredníctvom živej aktivity. Ideálne pre vzdelávanie na pravekých druhov, environmentálne povedomie, a prírodnej histórie. 1:40 RUČNÉ FARBA - Presné údaje, aby ste sa cítili čaro Jurské Obdobie! Skvelý dizajn a ručné farba procesu, je Historicky reálne. STLAČITEĽNÝ ČASŤ TELA - je To mäkké a robustná natoľko, že to nebude bolieť vaše deti.Môžete twist čeľuste, zuby, toe a hrať to drsné bez akýchkoľvek starostí! PRENOSNÁ VEĽKOSŤ & IDEÁLNY DARČEK – Dĺžka 45 cm (13.5 palca). Kompaktné a prenosné, môžete si ho vziať všade, kam chcete. Ideálny darček pre deti a dinosaur kolektory

Štítky: collecta, coldre sig sauer, dinosaur king hračka, dinosaurov mosasaurus, barionyx, dinosaurov mattel, spinosaurus, lego mosasaurus jurský svete, godzilla 2019 2020, dinosaurov strane bábkové.


( 0 Hodnotenie )

Počet