Romatic Valentína Domov Obývacia Izba Dekoratívne Gauč Vankúš Štvorcový Plyšové Pár Spálňa Vankúš 45x45 Cm

€1.65


INFORMÁCIE O VÝROBKU

Farba:Ako Na Obrázku Štýl:Milenec Materiál:Broskyňa Pleti Cashmere Vzor:Tlačené Použitie:Stoličky,Dekoračné,Sedadiel,Auto,Gauč,Office Tvar:Štvorec Špecifikácie: Veľkosť: Cca.18"x18" (45 x 45 CM); Odlišný dizajn, rôzne vzory sú k dispozícii,upgrade vášho domova s týmito trendy vzory. Package: 1pc Vankúš (obliečka na vankúš)nly Funkcie: Používa: Domáce výzdoba, Svadobná výzdoba, Párty dekorácií. Vhodné pre každodenný život, Kvalita,Odolná,Jedinečné,Pohodlné,Krásne,Ľahko čistiteľné,šetrné k Životnému prostrediu,robí skvelý darček pre vašich priateľov/rodina, Skrytý zips je veľmi výhodné otvoriť a zatvoriť. Starostlivosť výučby:ručné umývanie samostatne v studenej vody, suché prirodzene

Upozornenie: 1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2. Prosím, aby niektoré rozdiely vzhľadom na ručné meranie. Drahý Priateľ --Ak nepotrebujete to veľkosť? --Ak sa vám nepáči tento štýl? --Nebojte sa, náš obchod má iné pekné 45x45 cm,30x50 cm, obliečky na vankúše a vankúš. Je to iný štýl vhodný pre domáce dekoratívne.môžete sledovať našom obchode a výber sa vám to páči. Ak máte akékoľvek otázky,môžete sa obrátiť na nás, prosím. - Ak ešte nie je prijatý tovar, alebo tovar, poškodením? --Ak sa vám nepáči produkt. --Ak je poškodené, keď ste dostali --Ak nechcete prijímať vaše objednávky . --Prosím, kontaktujte nás,môžeme slove všetky vaše otázky. Prosím neotvárajte sporu a poskytnúť zlé spätnú väzbu! Ako môžem získať zľavu a ďalšie blaho? --Ak sa vám potrebuje veľké množstvo, prosím kontaktujte nás a my vám ponúkneme dobrú cenu. --Gve nás 5stars spätnú väzbu a zanechať odkaz,kontaktujte nás nové objednávky dostanete 5% zľavu. --Pre obchod niektoré nové produkty, obchod fanúšikovia môžu získať ďalšie 1% -2% zľava --Zbierať náš shop a zdieľať náš obchod na facebook ,twwiter tak ďalej,a potom sa fotografie, pošlite nám ich. Stanete sa našim VIP môžete vychutnať viac zľavy a blahobytu. Ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie.

Štítky: valentínske obliečka na vankúš, 45x45 vankúš psa, vankúš velveteen, pilow prípade 55x55, rohu vankúš, obliečky na vankúš zelená rose, vankúš 55x45, pár obliečka na vankúš, sedacie vankúše, poťahy, , motýľ obliečka na vankúš.


( 1 Hodnotenie )

Počet