Priestor Torpédoborec Battleship Eber 1:200 Rozsahu MOC Stavebné Bloky Tvorca Diy Hračka 8717pcs Zákazku Pre Blok Fanúšikov Hračky, Darčeky

€328.23


Kategória:MOC Sveta Kusov: 8717 Táto Súprava Obsahuje:(C5032) 8717 KS kvalitných tehál PDF budovy pokyn Veľkosť: L : 131 cm, Š : 16 cm, H : 22 cm POZNÁMKU ! Tlačené diely sú nahradené obyčajnými časti a neobsahujú príslušenstva tretích strán. Manuál a omietkami sú len pre referenčné účely a vzťahuje sa na skutočné častí balíka. Tento produkt je MOC výrobku a nie prísť s papiera manuálne. Po odoslaní vašej objednávky, uveďte e-mailovú adresu a my vám pošleme elektronickú brožúry na vašu e-mailovú adresu. Všetky diely sú kvalitné skontrolovať pred odoslaním, takže ak zistíte, že niektoré chýbajúce alebo poškodené súčasti, nebojte sa. Prosím, kontaktujte nás a my vám pošleme ich k vám ihneď zadarmo..

Štítky: moc, lego moc, lego creator konštrukcia, blokovať vlastné, ho meradle budov, domov, bojová loď-model, priestor torpédoborec, lego creator, moc tehly vojenské, Blok.


( 0 Hodnotenie )

Počet