50pcs Rôznych Príchutiach Čínsky Yunnan Puer Čaj Pu er Pu ' er Vrecko Čaju Darček Pre Starostlivosť o Zdravie Mini Tuo Cha Chinise Potravín Čaj Puerh

€7.39


modname=ckeditor modname=ckeditor

Rôzne: Zrelé a Surovín Mix , 50pcs, 10 rôznych chuť.

Doba skladovania: dlhé, tým lepšie

Certifikát: HACCP, ISO9001:2000 , QS (Čína kvality bezpečnostný certifikát),

Vrátane :

Pôvodná Chuť Mini Varené TuoCha

Pôvodná Chuť Mini Surové TuoCha

Lotus Leaf Chuť Mini Varené TuoCha

Lotus Leaf Chuť Mini Surové TuoCha

Glutinous Ryža Voňavé Mini Varené TuoCha

Glutinous Ryža Voňavé Mini Surové TuoCha

Dianhong Čierny Čaj Chuť Mini TuoCha

Dianhong Zelený Čaj Chuť Mini TuoCha

Rose Chuť Mini Varené TuoCha

Jasmine Chuť Mini Surové TuoCha modname=ckeditor

Množstvo: 240-260 g, (50pcs Pu ' er, čaj+1 Darčeková Taška) modname=ckeditor modname=ckeditor Čaj Puerh je možné kúpiť buď ako surové/zelená (sheng) alebo kyslou/varené (shu), v závislosti od spôsobu spracúvania alebo starnutia. Sheng pu-erh je možné zhruba rozdeliť na čaj oxidácii rozsahu ako zelený čaj, a shou alebo veku-zelená varianty ako post-fermentovaný čaj. modname=ckeditor modname=ckeditor na Rozdiel od ostatných čajov, ktoré by sa v ideálnom prípade sa spotrebuje krátko po výrobe, pu-erh môže byť opitý ihneď alebo veku na mnoho rokov; pu-erh čaje sú často už sa klasifikujú podľa roka a oblasti výroby, podobne ako vína ročníkov.

Pu ' Er čaj sa oslavuje od roku T ang Dynastie ( 618AD-906AD ) pre jej zdravotné výhody a liečivé sily v určitých chorôb. Moderná lekárska veda nedávno ukázali, že zdravotné výhody Pu ' er čaju môže byť viac, než len Čínske folklór. Od roku 1970 vo Francúzsku, Japonsku a Číne, boli vedení mnohých vedeckých štúdií na Pu ' Er, čaj, ktoré naznačujú, že :

Udržať pitie Pu ' er, Čaj, tak pre dobré zdravie.

Zlepšuje trávenie, spaľovanie telesného tuku

Posilnenie imunitného systému

Znižujú hladinu cholesterolu v krvi.

Zníženie vysokého krvného tuku.

Zabrániť črevné infekcie, zažívacie problémy a zápcha. modname=ckeditor Pomôcť, aby sa zabránilo vzniku nádorových buniek v tele kvôli jeho anti-oxidanty. modname=ckeditor modname=ckeditor

Štítky: golf swing tréner, čínsky čaj puer, zdravie produkt, arizona, zdravie, boj proti praniu špinavých peňazí rozdiely, pu er, čaj, mini puer, arizona ľadové čaje, ženské zdravie.


( 1 Hodnotenie )

Počet