KONO Cestovné Príručnú Batožinu Kufor Trolley Prípade Cestovná Taška Na 4 Kolesá Spinner Tvrdá Škrupina ABS 20" 24" 28" Nastaviť YD1777L

€51.27


Funkcie:

1: Či už sa chystáte na služobnú cestu alebo dovolenku ,tento skvele vyzerajúci kufor s štýlový rohu protektory zaručuje, že môžete zabaliť všetko potrebné.

2: 4 Wheel Spinner kufre, jednoduchšie sa pohybovať, tým, tlačenie, ťahanie, a dokonca aj spinning - všetko zatiaľ stojí vzpriamene.

3: Odolný ABS hardshell s tvrdý ABS škrupina, záruky vašej patrí, sú bezpečné.

4: zdvíhateľnej rukoväť uľahčuje pohyb, push-button zamykanie rukoväť ponúknuť najlepšie moderné-dňový luxus.

5: Ully Vnútorný Obklad s oblečením popruhy.

Cca Merania:

28 Palcov: 75 cm x 47 cm x 29 cm (94 litrov) 3.8 kg

24 Palcový: 65 x 45 x 26 cm (61 litrov) 3.1 kg

20-Palcový: 57cm x 37 cm x 23 cm (39 litrov) 2.6 kg

Batožiny Zámok Pokyny:

Keď batožiny je vyrobené z našej továrne ,kód číslo je nakonfigurovaný na "000", môžete si toto číslo alebo nastavte si vlastný kód.

Tu je návod, ako zmeniť kód :

1. V smere šípky ,zatlačte na tlačidlo nastaviť ,po jednom vytočiť číslo kódu na yout vybraná zmes, uvoľňovacie tlačidlo ,potom môžete začať používať.

2. Ak chcete zablokovať ,prepínač čísla náhodná zmes.

3. Ak chcete odomknúť ,dal v svojej kombinácii.

Nové 2160x1080 LCD Displej Montáž LCD Rám Pre Xiao Redmi Poznámka 5 Kryt Batérie Telefónu Náhradné Diely

Upozornenie:1.Táto obrazovka je len vhodný pre Xiao Redmi Poznámka 5

Reálne obrázky, v sklade, instand dodanie. S Reálne Číslo zásielky, môže skontrolovať vašu pacakge. Potvrďte prosím, môžete nahradiť ho pred objednávky. Profesionálne QC pred dodať a ideálny balíček, tak sa môžete cítiť pohodlne kúpiť a používať

1. AAA Kvalite Lcd Pre Xiao Redmi Poznámka 5/Hongmi Poznámka 5

2. Ideálny kompatibilný pre váš telefón.

3. Profesionálny dodávateľ a rýchle dodanie.

4. Viac kúpite, najlepšie cene sa môžeme dohodnúť.

5. Ponúka profesionálny a trpezlivý služby.

6. Profesionálny dodávateľ a rýchle dodanie.

7. Balenie Vrátane:1 ks Lcd

1 sada nástrojov

1 kus tvrdené sklo

Venujte prosím pozornosť nasledujúcim 2 bodov,je veľmi dovoz odberateľov.

1.Drahý Priateľ,prosím, vyskúšajte ju pred inštaláciou Lcd.Toto je veľmi dôležité pre gurantee.Ako vieme, Lcd je jednoduché mať problémy,keď sa na Lcd majú problémy skôr, ako si ho nainštalovať ,môžeme nahradiť ju pre vás.Ak máte akékoľvek problémy ,prosím, kontaktujte nás.

2.Drahý priateľ, odporúčame kúpiť "s montážou Rámu" , pretože s montážou rámu je ľahké zmeniť.Ak si kúpite Montáž bez rámu,budete robiť viac vecí na zmenu obrazovky.Ak ste professional na zmenu obrazovky,môžete si kúpiť Montáž withour rám.To je naše poradenstvo.

Náš Tím sa Poskytovať čo Najlepšie Služby

Skutočné doprava Zadarmo do www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava ,Rusko Vzduchu. tieto 2 druhy post sú veľmi rýchle lodnej dopravy medzi všetky príspevky.

www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava! 1. Originálne fotografie produktov sú poskytované pre zákazníkov. 2. Package možno pozorovať ako DAR a tvrdil v nižšiu hodnotu pre vás . 3. Veľkoobchod/dropshipping obe podporované, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete viac väčšinu cenu alebo rýchlejšie prepravu. 1. Prosím vyplňte vaše meno a priezvisko a ÚPLNÁ adresa vrátane vášho Bytu Č., Ulice, Mesta, Regiónu a Krajiny. 2. Pretože uhol a svetlo, skutočný objekt je farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.prosím, láskavo pochopiť, vďaka! 1. Ak sa niečo robí ste spokojný / á alebo nahnevaný, prosím, kontaktujte nás.Budeme sa snažiť vyriešiť problém, kým vám uspokojiť. 2. Ak ste sa uspokojiť s položku, prosím, pridajte si náš obchod k obľúbeným zoznam a nechať pozitívnu spätnú väzbu (5stars) podporiť nás!

3. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor, bez akejkoľvek komunikácie s nami, veríme, že môžeme vyriešiť problém za vás dokonale v prostrediu !

Štítky: 36-palcové kufor, smart kufor, luxusný kufor, kriega batožiny, vozík vozík, malá viag, ps3 skrutka, 45-palcové kufor, batožiny chvost, skladacia kufor.


( 2 Hodnotenie )

Počet