Peristaltické Čerpadlo Náplň Stroj Ejuice Eliquid Výplň Elektronické Rozsahu Váženia 110v-220v nealkoholických Nápojov Parfum Vysoká Presnosť

€62.02


[xlmodel]-[custom]-[8888]

Popis Produktu

CSY-M90 automatické frekvenčný konverzie micro-plniaci stroj využíva vysoko presné peristaltické čerpadlo pracovať s frekvenčným meničom. Keď to začne vypĺňať, čerpadlo sa vypĺňa pri maximálnom prietoku na prvý, zabezpečiť rýchle a efektívne plnenie. Keď plniaci objem je asi na dosiahnutie nastavenej hmotnosti, frekvencie, regulátor automaticky spomaľuje čerpadla prietok, a keď plniaca výška dosiahne stanovenú hmotnosť, čerpadlo sa zastaví na prácu na zabezpečenie presnosti plnenie. Parameter Napätie:AC 110-220V Výkon:15W Náplň Rozsah:0-50 ml Max Prietok:90mL/min Veľkosť balenia:18x18x12cm Hmotnosť: 6.5 kg Vhodný Fľaša Výška:0-15 cm(Nastaviteľná), Anti-kape Funtion k Dispozícii Funkcia Pamäte siete sú k Dispozícii Aplikáciu Tento stroj je vhodný na výplň ústne kvapalina,nápoj,parfumy,esenciálny olej,vzorku výrobku atď.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Štítky: e fajčiar, peristaltické čerpadlo s stepper motor, eliquid pre vape, šišku stroje, olej plniace stroje, príchuť stroj na parfumy, výplň pre hračka, vyplňte tryska, vyplňte stroj, eliquid.


( 1 Hodnotenie )

Počet