20Pcs Bublina Mailer Rose Červené Laserové Bublina Obaly, Obálky Nepremokavé Shockproof Polymailer Samolepiace Bublina Tašky 25x30cm

€18.91


Plastové Bublinkové Obálky, Tašky Odosielateľov Polstrované Prepravné Obálky S Bublina Mailing Taška Shockproof Bublina Taška

Funkcie: 1.Vyrobené z plastového materiálu, odolné a chrániť váš tovar dobre. 2.Vhodný na balenie presný nástroj, dar, oblečenie, šperky, doplnky a krehkých výrobkov 3.To má veľký samozatváracia výkon, jednoducho sa balenia a dopravy. 4.Jemná žltá vzhľad a ľahký dizajn, ktorú si zaslúžia.

Pretože vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás. Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, Prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Ak existuje akékoľvek problémy vo vašom nákupe, prosím pošlite nám e-mail pred odoslaním vášho hodnotenia. Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy za vás. Vaša satisfication je naším najväčšiu moc. Budeme sa snažiť v našich silách, aby služba vám! Užite si nakupovanie a majú krásny čas v našom obchode! Ďakujem vám veľmi pekne!

1.Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním. 2.Vezmite prosím na vedomie, že farby sa môžu existovať chromatické aberration ako rôzne umiestnenie obrázkov. 3.Uistite sa prosím, že dodaciu adresu je kompletný. Adresa nemôže byť upravené po doručení. 4.Ak potrebujete veľké množstvo, prosím, kontaktujte nás a poskytneme vám zľavu.

Štítky: ai9, mailing bublinkové obálky, kruh materiál, zlato mailer, rose gold veľká bublina mailer, bublina polymailer, taška mail, balenie poštovné bublina mailer, vedúci laser, modrá bublina mailer.


( 0 Hodnotenie )

Počet