Xpay Značky 2020 Nové High Top Ležérne Topánky Mužov Módna Obuv Jeseň Zima Platformu Bežné Vysoké Tenisky Mužov Max Veľkosť 46

€18.29


Vážení zákazníci, ďakujeme vám za návštevu nášho obchodu. Keďže topánky skúmate sú vyrobené v Číne , veľkosť obuvi sa môže líšiť od veľkosti, akú ste zvyknutí . Prosím, pozorne vyberte veľkosť topánky podľa naše Veľkosť Grafu . Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Je mi cťou, že vás aj naďalej hľadať niečo vzrušujúce v našom obchode.

( Muži "NÁM Veľkosti sú Odlišné od Ženy" NÁS Veľkostí, prosím vyberte si veľkosť podľa vašej nohy dĺžka)

Muži Topánky Veľkosti Grafu

Upozornenie:

Prosím vyberte si veľkosť podľa vašich dĺžka nôh, nie dĺžka topánky alebo stielka dĺžka , Veľkosť Grafu, môžu pomôcť vyriešiť 90% veľkosť vybrali problém.

Ak vaša noha je silný a široký , môžete si vybrať jednu veľkosť väčšie ;

Ak vaša noha je úzke a tenké , môžete si vybrať jednu menšie .

Ak nemáte jasné, ako si vybrať, neváhajte a kontaktujte nás. Bolo by lepšie, ste si dĺžka nôh v objednávke .

Topánky pošleme sú Číňania veľkostiach, Veľkosť prívesku topánky zobraziť Čínsky veľkosť, nie je v EUR alebo NÁS veľkostí .

Popis výrobku:

Xpay Značky Tenisky na Jar A na Jeseň Fashion Mužov Topánky Lesklý Patent Kožené pánske Topánky Vysokej Top Tenisky Street Móda Topánky

Package zásielky a Zásielky

O Spätnú Väzbu

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Prosím, láskavo nie upokoj sa, aby zanechajte nám negatívnu spätnú väzbu, ak nie ste spokojní s objednávkami, ale nechajte nám šancu vyriešiť za vás. My sa budeme snažiť uspokojiť vás.

O Obrázok

Rozdiel vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v svetlo, pozadie, atď. Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či je možné vrátiť.

O Dopravu

Po uhradení ceny z objednávky, Budeme poslala zásielku do 3 pracovných dní s výnimkou Sviatkov. O prepravnej čas, budete musieť skontrolovať vopred pre informácie o dodacej lehote do vašej krajiny.

O Návrat

V prípade chybného položky alebo nesprávne položky, ktoré ste dostali sme sa znovu odoslať alebo vrátime vám.

Zákazníci sa musia skontrolovať všetky položky po obdržaní a informuje nás do 2 pracovných dní, ak niečo chýba, alebo je poškodená. Nechceme vrátiť prepravné poplatky, o výnosy, ktoré nie sú chybné.

Do 14 dní po obdržaní, môžete sa vrátiť späť na položku. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady na vrátenie položky.

O Daň

Tie sú vystavené dovezené daní, colných poplatkov, ktoré možno uložiť vaše miestne vlastný office. Nie sme schopní vás informovať, že z dôvodu poplatok, ako je to z rôznych krajín a položky .

Prijímanie Adresu

Napíšte vaše celé meno a číslo domu na dodaciu adresu, ak ste objednávku, pretože Rusko má nové pravidlo teraz, pošta nebude expedície zásielok, ak nechcete písať celé meno. Napokon sme sa nemusíte prevziať zodpovednosť.

S Pozdravom!

Štítky: vysoký vrchol tenisky lebky, air max, nohy topánky značky, amd a8, tenisky vans vysokej platforme, pánske tenisky 2020, jordánsko, teľa vysoký vrchol tenisky, značka mužov teniska, bežné mužov obuvi.


( 1 Hodnotenie )

Počet