RichiTek Jeden Spôsob, Ako Audio Sprievodca Systém Slúchadlá 1 Vysielač+2 Prijímače Pre Cestovné Agentúry S Chladičom Mikrofón

€96.06


RichiTek Jeden Spôsob, Ako Audio Sprievodca Systém Slúchadlá 1 Vysielač+2 Prijímače Pre Cestovné Agentúry S Chladičom Mikrofón

Základné Info

Model Č.: RC2406

Značka: BOHATÉ STOROČIA

Doprava Package: Štandardný Balík

Pôvod: Čína

Popis Výrobku:

Jeden Spôsob, Ako Audio Sprievodca Systém

Tento Profesionálny Digitálny Jeden Spôsob, ako Audio Sprievodca Systém je určený na podporu 80 tlmočníka. Pozostáva z vysielača s mikrofóny a ako prijímač s slúchadlo. Ďalší accesiory je nabíjačka prípade(Jeden na jedného Nabíjačky, Jedna do Desať Nabíjačky, 32-slot Nabíjačku Prípade, 40-slot Nabíjačku Veci alebo 60-slot Nabíjačku Prípade)

Cez vysielač s mikrofónom, neobmedzený prijímač s slúchadlo z rostrum môže byť pripojený k systému. Každý vysielač môže podporiť tisíce prijímačov, a dovolíme, aby zákazník možnosť zvoliť si množstvo vysielač a prijímač podľa ich potrieb. A čo viac, systém má vyvážený výkon, je možné podporiť maximálne 180 metrov audio prenos bez straty a rušenie. Je vašou ideálnou voľbou pre diaľkové káble v veľká konferenčná miestnosť.

Každý prijímač je dodávaný s ozdobná šnúrka na uniforme a ucho slúchadlá. Diváci sa môžu vyberte položku prichádzajúce jazyk chcú úpravou ich prijímače súvisiace kanál s ľahkosťou. Vstavané tlačidlo design, môžu účinne vyhnúť stlačením tlačidla náhodou, a informácie o kanáli, objem, stav batérie môžu byť tiež zobrazené na LCD displeji.

Systém je dodávaný s nabíjanie prípadoch, v každom prípade môže účtovať 32/40/60 prijímače súčasne. A to nie je len poplatok prípade, ale aj skladovanie prípade.

Funkcie:

1. 80 Kanálov Jeden Spôsob, Ako Audio Sprievodca Systém Podpory.

2. Neobmedzený prijímačov od rostrum môže byť pripojený k systému.

3. V rámci účinného rozsahu 180 metrov, neobmedzený Prijímače môžu byť rozšírené podľa potrieb zákazníka.

4. Skutočné digitálneho prenosu, súkromie a práva duševného vlastníctva výklad obsah môže byť lepšie chránená.

5. Inštalácia celý súbor systém je super jednoduché.

Štítky: podpora mikrofón, bose pre mikrofón, Systém, mikrofón syomki, jedlé mikrofón, prispôsobiť, zvukový prenos, displayport, hdmi, MOMOMO, mkh mikrofón.


( 0 Hodnotenie )

Počet