Prenosný reproduktor 20 Watt Výkon Megaphone Reproduktor Bullhorn Hlas A Siréna/Alarm Režimy Megaphone Záznam Prehrať

€15.71


KOMPAKTNÉ PRENOSNÉ A VÝKONNÉ - Tento ľahký megaphone s siréna ponúka 20 wattov energie a cca. 1/4 rozsah, takže si môžete urobiť, že veľký oznámenie na Nové Rokov strany, BBQs, deti, narodeninové oslavy, športové podujatia a omnoho viac. S HLASOM, ZÁZNAM A SIRÉNA REŽIMY - Prepnúť z Hlasového Režimu do Režimu Budíka a budete Postavený V Siréna získať pozornosť všetkým rýchlo. Ak je príliš vysoká pre hostí, megaphone reproduktor má variabilné ovládanie hlasitosti, takže môžete použiť v interiéri a exteriéri. Pištoľové A POPRUH - Byť konečným športové superfan! Na megaphone je postavený na cestovanie a má Skladací Ergonomická Rukoväť pre ľahké skladovanie, opatrenia 8 7/8 " x 6 3/4 palca. NAPÁJANÝ z BATÉRIÍ Používa 4 C Batérie(Nie sú Súčasťou) Alkalické batérie odporúčané pre trvalejšie použitie. KÚPIŤ S DÔVEROU! Vieme, že sa vám budú páčiť naše Myšlienky V Živote Deluxe 20 Watt Bullhorn Megaphone! Objednať teraz vychutnať naše 100% Záruka Spokojnosti!

Vrátenie A Vrátenie Peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Záruka

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S

SKONČILA ZÁRUKA.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk!

Spätná väzba

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

pivónia umelej tráve svadobné auto dekorácie vôňou lístia daisy šťavnaté levandule dekoratívne kvety berry umelé ruže skúmie kvety, svadobné, umelé kvety, bytové doplnky slnečnice ľalie plastové kvety stamen ratan deň matiek darček umelý strom corsage lacné umelý kvet orchidea umelá umelé ovocie falošné kvety kvety

Štítky: 3 veľkonočné dekorácie, bluetooth strany reproduktor, prietok mat, auto reproduktory 1000watt, sgu klaksón, tlačidlo talk, megaphone prenosné, záznamové hovoriť tlačidlo psa, grand power t12 zbraň, korunu dog tag.


( 2 Hodnotenie )

Počet