AUX Káblové Bezdrôtové Reproduktory Počítača Domáce Kino Bluetooth Reproduktor Soundbar Basy Stĺpec Zvuk Bar pre PC TV Vstavaný Mikrofón

€18.50


Bluetooth Reproduktor S Mikrofón A Slúchadlá Hi-Fi zariadenia Soundbar TV Caixa De Som Amplificada Altavoces Subwoofer Alto-falantes G18

Hi-Fi Stereo Zvuk

Reproduktor ponúka vynikajúce stereo zvuku a silné basy vďaka dve full-range reproduktory, SoundPulse technológia a unikátny dizajn prevodníky. S hlasný a jasný zvuk, ponúka hlboké basy bez skreslenia, dokonca aj pri maximálnej hlasitosti.

Hlboké a Presné Basy

Dva pasívne chladiče na oboch stranách reproduktor push trochu vzduchu a dodať ovládané basy hit, ktorý znie ako že pochádza z oveľa väčší reproduktor.

Mikrofón & Slúchadlá Rozhranie

Nie je potrebné nudné plug-in swtching a nastaviť počítače, konektor pre slúchadlá a mikrofón, môžete počúvať hudbu,sledovať moive,alebo hrať hry, aj hlasový alebo video hovor s ostatnými.

Bluetooth 5.0 + 3.5 mm AUX

Multifunkčné tohto reproduktora je veľmi pohodlné na používanie. Mohli by ste pripojiť non-Bluetooth zariadení, ako sú MP3 prehrávače pomocou priloženého AUX kábel. Alebo pomocou technológie Bluetooth môžete pripojiť takmer všetky zariadenia vybavené Bluetooth, napríklad počítač, notebook, mobil, atď,.

Nezávislé gombík hlasitosti

S indepndent gombík hlasitosti, hlasitosť môžete upraviť, ako len chcete, a to je veľmi jednoduché na ovládanie.

Elegantný a jedinečný dizajn

Vzhľad pomocou hliníkovej zliatiny materiálu, viac pohodlné pocit. Pekná a vysokú odolnosť, ideálny darček pre ľudí, na ktorých vám záleží.

DSP Šumu Technológia

G-Úroveň anti-magnetické technológie prijatý odolať rušenia z mobilných telefónov a computersoffer vysokú kvalitu zvuku.

Hodí pracovnej ploche dokonale

Veľkosť reproduktora nezaberá veľa miesta na všetkých. Bude to úžasné, voľbu nainštalovať podľa vášho monitora alebo pod televízorom. To môže rýchlo vytvoriť stabilné spojenie s prístrojom.

Špecifikácia

Model: G18

Farba: čierna, biela

Výstupný výkon: 6W

Napájanie: USB

Spôsob pripojenia: AUX 3,5 MM audio jack

Frekvencia: 80HZ~18KHZ

Počet reproduktorov: 2

Kanál: 2.0

Skreslenie: 1%

Pomer signálu k šumu: 85 DB

Shell materiál: plast

Veľkosť balenia: 382*56*60 mm

Štítky: b bluetooth reproduktor, pre domáce, bluetooth hovoriť, headphon jbl, bluetooth receiv, muži počítača, bluetooth reproduktor, česť, smart tv, soundbar.


( 4 Hodnotenie )

Počet