Oheň Emblem Edelgard Von Fresberg Cosplay hairwear

€31.43


Doprava Zdarma Po Celom Svete

Drahý priateľ,vitajte v našom obchode !Prosím, buďte si istí, nákup, sme ukladanie tovaru, kvalita je zaručená, prosím, nebojte sa o inventár alebo kvality problém, budeme poskytovať tie najlepšie služby, dúfam, že chcete pridať na svoj život krásny!

Doprava :

budeme loď na celom svete ,môžete si vybrať spôsob dopravy, podľa vašich časových potrieb.

1.čína príspevok air mail o 15-60 pracovných dní ,môže trvať dlhšie niektorých oblastiach, ako sú Rusko ,Brazília, atď.

2.EMS trvá približne 7 až 15 pracovných dní.

3.DHL trvá asi 3-8 pracovných dní.

my len loď na adresu, ktorú ste doľava na objednávke ,ak potrebujete zmeny, prosím, kontaktujte nás pred odoslaním bol vyrobený.

Platobné podmienky:

Akceptujeme Viazaný,kreditná karta,bankový prevod.Z bezpečnostných dôvodov, len budeme loď objednávky na dodaciu adresu, ktorú potvrdil s Escrow.Ak máte akékoľvek otázky o platbu ,prosím neváhajte a kontaktujte nás ,budeme sa snažiť čo najlepšie vyriešiť otázku.

Vrátenie:

akceptujeme 100% vrátenie peňazí ak výrobok má kvalitu proplems alebo neočakávaných chýb.Avšak kupujúcich sú požadované na odoslanie výrobkov späť do našej kancelárie.

Spätná väzba:

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať 5 hviezdičiek spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

Ďakujem vám veľmi pekne za návštevu nás!

Užite si www.tantra-egypt.sk nakupovanie!!!!

Štítky: kryt pubg, prst rukavice na hry, e200 znak, senjougahara, c300 znak, miláčik v franx, cosplay neeko, 43uh610v, pubg mobile uc shop, c63 znak.


( 0 Hodnotenie )

Počet