12V/24V Auto Auto Cigaretový Zapaľovač Adaptér Zásuvky Splitter Plug Rýchlo Nabíjačka Duálny USB Nabíjačka do Auta Napájací Adaptér Konvertor

€7.65


Funkcia: --zapaĺovač môže byť rozdelený do 2 zásuvky, môžete napájanie pre 2 prístroje ako je GPS a DVR v rovnakom čase. --Navrhnutý s smart IC,podpora inteligentné nabíjanie,dual USB vytvárajú výstupný prúd, inteligentný čip. --S HD displej na zobrazenie v reálnom čase auta napätie batérie, modré svetlo uľahčuje nájsť nabíjačku v tmavom prostredí. --Inteligentný obvod dizajn,podpora, ochrana proti skratu, viac-prúd ,cez-napätie,viac-teplota.

Popis:

Názov produktu: 1 na 2 cigaretový zapaľovač auta, nabíjačka

Výstupné rozhranie: USB bod dymu diera

Výstupné napätie: 12

Vstupné napätie: 12-24V

Výstupný prúd: 1-3.4

Pracovná teplota: 0-70

Platné plnenie rozsah: neobmedzený modely

Veľkosť produktu: 130*56*52(mm)

Materiál: ABS

Balenie zoznam:

cigaretový zapaľovač auto nabíjačka*1

Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora, prosím, láskavo pochopiť.

Prosím, povedzte nám ako prvý, keď máte akýkoľvek problém, dáme vám najlepšie služby a problém vyriešiť čo najskôr. Ďakujem.

1.Doprava:

-Tovar zasielame do celého sveta.

Položky sú dodávané z Číny pomocou leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 10 do 20 pracovných dní.

Dodacia lehota závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až do 30 pracovných dní.

-Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. 90% objednávok 2 deň lode von.

-Sme nie uarantee dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné f ees, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované na t ime dodania. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

-Náklady na dopravu neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

2.Vracia:

-Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

-Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

-Kupujúci bude zodpovedný za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

3.Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

4.Otázky:

Budeme aj naďalej v kontakte s vami v priebehu transakcie, a ak máte akýkoľvek problém, neváhajte a kontaktujte nás cez e-maily alebo on-line správy, budeme odpoveď vám do 24 hodín počas pracovných dní(pondelok-Off) a vyriešiť problém za vás.

Štítky: sony vesa adaptér, kompaktná nabíjačka do auta, tiguan dual port usb nabíjačka do auta, dieťa polo, 2 usb nabíjací adaptér, napájací zdroj 12v cctv, multi zásuvky, 12v auto zásuvky splitter, jack audio splitter, auto hudba.


( 0 Hodnotenie )

Počet