10 Rýchlosti G Mieste Rabbit Vibrátor Sexuálne Hračky pre Ženy PALOQUETH Vodotesný Vibrátor Vibrátory Mäkké Klitorisu Hračka Erotics Dospelých Produkty

€11.98


Funkcie:

Vysoko Kvalitné Silikónové - S mäkké silikónové, pôsobí hodvábne . Vytvára jednoduché kĺzanie proti kože, najmä keď je použiť spolu s kvalitou vody na báze mazivo.

A budete milovať iné vlastnosti silikónu, ako je vysoký hygienický faktor, ktorý pochádza z nonporous povrch, ktorý nedovolí baktérie rastú.

2 Motory s 10 Režimy - 2 motory, riadenie celkom 10 vibrácie. Jeho neposlušné králičie uši dráždiť až vašu žiadostivosť, a prútik poteší vaše telo ako skutočný penis. Kombinácia používanie vám prinesie nečakané prekvapenie.

Plne Vodotesný - nebuď plachý, aby sa tento humping králik do vaňou alebo sprchou s vami, pretože je úplne vodotesný a ponorné, si môžete vychutnať sex v kúpeľni, bazén alebo kdekoľvek inde.

Vaša sex úplne nezávislá, nezávislé od vašej spálni, a zostávajú nedotknuté obvyklým sex oblastiach.

USB Nabíjateľné - Plug dodávaného kábla USB do seba-liečenie nabíjací port dobiť svoju vášeň v 1,5 hodiny.

Vzrušenie s až 60 minút vibračný radosť. Aby bez námahy kontrolu stimulácie, elegantné 2-tlačidlo ovládací panel umožňuje nezávisle prevádzkovať vibrácií a thumping voľby.

Ochrana Osobných Údajov Zaručená:

Budeme diskrétne balík, neoznačených obaloch, dôverné dodanie

Packaga Zoznamu:

1 x Vibrátor

1 x Nabíjací kábel

Informácie o produkte

Štítky: hračka králik, 7 rýchlosť g-spot vibrátor pre ženy, na dennom poriadku rabbit vibrátor, moje sexuálne hračky, sex hračky, bdsm hračky, análny, sex, vibrat, erotické penis krúžok.


( 4 Hodnotenie )

Počet